Made in Italy

Wandkandelaar in mat wit keramiek ontwerp met gedecoreerde vissen - vissen

  • Made in Italy
  • Code: PESCE
€ 932,30 € 1.165,37 -20%
Materiaal keramiek
Kleur Mat wit
Levertijden 3/4 werkweken
Type stopcontact E27
Lengte (cm) 50
Diepte (cm) 35
Hoogte (cm) 18
52W

Wandlamp in ondoorzichtig wit keramiek in de vorm van een vis, handgemaakt product gemaakt in Italië.

Deze originele en unieke visvormige applique verbaast en amuseert met zijn ontwerp. Maar het echte kenmerk zijn de decoratieve bladeren en bloemen die het bedekken, waardoor een surrealistische en elegante aanvulling tot leven komt.

De lamp is gemaakt van ondoorzichtig wit keramiek, als materiaal dat de oorsprong, de maakbaarheid, de creatie vertegenwoordigt en dat rechtstreeks leidt naar de oorsprong van onze cultuur.
Een volledig Italiaans ontwerp dat door onconventionele experimenten en continu onderzoek tussen traditie en moderniteit kan verbazen, durven en prikkelen, waardoor je je emoties kunt uiten door een origineel en persoonlijk decoratief gebruik van licht.

De collectie wil een uitnodiging zijn om zonder angst of angst jezelf te zijn, je ware identiteit te bevrijden en stereotypen uit te dagen.
Opgedragen aan al diegenen die van expressieve vrijheid houden en die hun stijl met vrijheid en energie tot uitdrukking brengen, ervoor kiezen om het hart te volgen en in empathie te leven, vrij van alledaagsheid en patroon.

Technische kenmerken:
  • Lamp niet inbegrepen
  • Type bron: 1 x E27 max 52W energieklasse van E tot A ++
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief