Gratis uitgaven

Woonkamerdressoir met 2 deuren en 3 lades van gerecycled hout - glijbaan

  • Code: SLIDE18
€ 2103,91 € 2337,68 -10%
Materiaal hout
Levertijden 7/10 werkdagen
Lengte (cm) 160
Diepte (cm) 45
Hoogte (cm) 78

Woonkamerdressoir van gerecycled tropisch hout

Binnendressoir gemaakt van gerecycled hout met natuurlijke vintage afwerking met 2 deuren en 3 grote lades.
Deze meubelset is letterlijk uniek , juist omdat hij de bijzondere geschiedenis van levende materie belichaamt. De verwerking vindt grotendeels plaats volgens ambachtelijke procedures . Elke kras en imperfectie, elk litteken op het hout getuigt van de originaliteit van een verleden dat nieuw leven krijgt. Het tropische hout dat legaal is gerecycled uit oude kunstvoorwerpen, boten en verlaten gebouwen, wordt vakkundig behandeld en geborsteld om zijn waardigheid en glans terug te krijgen. Dit product combineert de essentie van rustieke smaak met de vormen van hedendaags design en met enkele details van de industriële stijl .

Vintage afwerking: het oude hout wordt gemiddeld gereinigd en geborsteld, waardoor een versleten en verouderd effect ontstaat.

OPMERKINGEN: Teak en ander hardhout zijn houtsoorten met een enorme sterkte en duurzaamheid in de loop van de tijd, maar onderhevig aan externe invloeden zoals het klimaat. Kleine scheurtjes, oneffen oppervlakken, vlekken, compensatiepluggen zijn zijn eigenaardigheid en vertegenwoordigen ook zijn waarde. Meubilair dat bijna "uniek" is en altijd verschillend van spel tot spel.

Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op via het daarvoor bestemde formulier ' Informatie aanvragen '.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro