Made in Italy

-Mobile-based design houtsnijwerk luxe, made in Italy, Sam

  • Made in Italy
  • Code: SAMBUFFET
€ 18.221,41 € 22.776,76 -20%
Maatregelen l.114xp.55xh.177cm
Levertijden 8 werkweken
-Mobile-based design houtsnijwerk luxe, made in Italy, Sam
Luxe, elegantie en verfijning karakteriseren de meubels van dag Sam gebied. zuiver klassieke elementen, zoals de gebeeldhouwde basis met barokke inrichting, mengen met moderne details zoals de spiegelende afwerking van de bovenkant. Sam is een functionele inrichting, in staat om te verrijken en aan te passen elke omgeving.
Mobiele met gebeeldhouwde poten, het werkblad beklede spiegel. Sam is verkrijgbaar in de volgende varianten:
- ondoorzichtig glazen planken, externe: RAL 2002 oranje gelakt zwart gelakt, basis afwerking antiek goud en gevormde handgreep Gecko;
Binnen - bekleed met bronsspiegel en glasplanken bronzen buitenkant: blad donkerbrons, base afwerking antiek goud en gevormde handgreep Gecko;
- Interne bedekt met bronzen spiegels en glazen platen, extern: stof, base afwerking antiek goud en gevormde handgreep Gecko;
- Intern: een spiegel met twee glasplaten, externe: stof, base antieke afwerking goud en verwerken in de vorm van Geco.
Kies in het menu de finish je wilt.

NB: dit zijn items handgemaakt in Italië, kunt u aangepaste ontwerpen te vragen op het gebied van maten, afwerkingen en vormen. Voor informatie en offertes kunt u schrijven naar clienti@viadurini.it. Een team van ervaren ontwerpers staan ​​klaar om leven te geven aan uw unieke project.

ARTISAN Italiaanse fabrikant
Het meubilair van deze collectie zijn gemaakt van   een 'Italiaans bedrijf gespecialiseerd in de productie van handgemaakte luxe designmeubels. Sculpturale vormen die inspiratie uit de klassieke oudheid, maar rivistate nemen op een moderne manier, zijn de rode draad van zijn prestaties. De oude traditie meubelmaker en ambachtelijke ervaring combineren om leven te geven aan een rijke verscheidenheid aan produc waar de materialen en vormen zijn protagonisten: een verzameling van luxe meubels die beantwoordt aan de hedendaagse comfort, terwijl de resterende moderne functionele, terwijl niet weg van het breken kostbaar erfgoed van de traditie.

Elke collectie wordt gekenmerkt door proportie, verbeelding en nauwgezet onderzoek van afwerkingen en top kwaliteit hout in een eigentijdse tijdschriften die excentrieke visies en ironische interpretaties toe te voegen, het combineren van de lange Italiaanse traditie van houtbewerking met geavanceerde technieken. Dit alles draagt ​​bij aan een persoonlijk en origineel concept op design en meubilair wereld te creëren.

Het bedrijf heeft twee sterke zielen: de eerste gewijd aan het onderzoek, en het loopt door alle mogelijke manieren; de tweede wordt uitgedrukt met gezag in de wereld van de openbare ruimte en het contract dankzij de bijna-eeuwse design cultuur die de nieuwste technologie biedt werk aan zonder in te boeten Italiaans vakmanschap en maakt het uw eigen trots. Binnen het bedrijf zijn er verschillende productie-afdelingen die het meest volledig "in huis" projecten implementeren: een toegewijd team ontwikkelde het eerste ontwerp dat zal dan alle volgende productiegebieden, van de inkeping aan de beitelen, van verf padding. Het bedrijf is in feite nu bekend over de hele wereld voor zijn grote vermogen om te combineren kwaliteit, veelzijdigheid en professionaliteit.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief