Made in Italy

Klassiek design ééngatsmengkraan voor wastafel in messing Made in Italy - Lisca

  • Made in Italy
  • Code: LISCA3
€ 232,48 € 290,60 -20%
Materiaal Messing
Levertijden 10/15 werkdagen

Wastafelmengkraan met draaibare uitloop klassiek design Made in Italy.

Single gats wastafelmengkraan messing met 1 '' 1/4 afvoer compleet met schroef. Het ontwerp doet denken aan een extreem klassieke stijl die, dankzij de beschikbare afwerkingen, is verrijkt met een vleugje moderniteit om een uniek en origineel item tot leven te brengen. Het roterende antieke vat verhoogt tegelijkertijd de functionaliteit , waardoor u de waterstraal op een eenvoudige en praktische manier naar behoefte kunt verplaatsen.

Afwerkingen beschikbaar:
  • chroom;
  • chroom / goud;
  • bronzen.
Dankzij het gebruik van gecertificeerde kwaliteitsgrondstoffen en de nauwgezette controle van elke fase van de productiecyclus, kan elk onderdeel van deze lijn het perfecte Made in Italy- product leveren, gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor alleen het beste kan worden verkregen .
Moderne en elegante lijnen garanderen een hoog kwaliteitsniveau dat een reeks accessoires biedt die innovatie , design en veiligheid kunnen garanderen , kenmerken die elk product in staat stellen de esthetische kant van uw badkamer te verrijken en te versterken.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief