Made in Italy

Klassiek design 3-gats wastafelmengkraan in messing Made in Italy - Lisca

  • Made in Italy
  • Code: LISCA2
€ 219,78 € 274,73 -20%
Materiaal Messing
Levertijden 10/15 werkdagen

Klassieke 3-gats wastafelmengkraan in messing Made in Italy.

3-gats wastafelmengkraan Made in Italy in messing met 1 '' 1/4 drain, compleet met schroef. Klassiek design en strakke lijnen onderstrepen de persoonlijkheid die is bedacht en ontworpen om van uw badkamer een elegante plek te maken met een discrete maar indrukwekkende stijl . De beschikbare afwerkingen geven het artikel een eigentijdse uitstraling, waardoor je moderniteit en traditie op een originele manier kunt combineren.

Afwerkingen beschikbaar:
  • chroom;
  • chroom / goud;
  • bronzen.
Dankzij het gebruik van gecertificeerde kwaliteitsgrondstoffen en de nauwgezette controle van elke fase van de productiecyclus, kan elk onderdeel van deze lijn het perfecte Made in Italy- product leveren, gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor alleen het beste kan worden verkregen .
Moderne en elegante lijnen garanderen een hoog kwaliteitsniveau dat een reeks accessoires biedt die innovatie , design en veiligheid kunnen garanderen , kenmerken die elk product in staat stellen de esthetische kant van uw badkamer te verrijken en te versterken.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief