Made in Italy

12 Lichte handgemaakte Venetiaanse glazen kroonluchter, gemaakt in Italië - Regina

  • Made in Italy
  • Code: REGINA5
€ 7.096,55 € 8.870,69 -20%
Materiaal Glas en metaal
Levertijden 5/6 werkweken
Lengte (cm) 116
Diepte (cm) 116
Hoogte (cm) 150

Handgemaakte Venetiaanse glazen kroonluchter met kristallen afwerking, Made in Italy.

Verfijnde kroonluchter met een klassiek ontwerp, handgemaakt in Italië, in Venetië, van kristalglas met details van gepolijst chroommetaal . Ontworpen en ontworpen om licht te geven aan grote ruimtes zoals ingangen, woonkamers of eetkamers, dit prachtige en elegante meubel is in staat om elke omgeving te karakteriseren met een majestueuze toets uit het verleden. De esthetiek wordt uniek gemaakt door de taps toelopende armen verfraaid met volledig handvormige hangende bellen voor een resultaat van hoge kwaliteit en onschatbare waarde . De sobere en elegante afwerking stelt de kroonluchter in staat om elke omgeving met stijl en persoonlijkheid te completeren, van de meest klassieke tot de meest moderne, waarbij het meubilair gebaseerd is op een prachtig spel van contrasten voor een ongekend resultaat .

Uit het gebruik van hoogwaardige grondstoffen uit het Italiaanse grondgebied en uit de vakkundige verwerking van glas door bekwame ambachtslieden in de sector die de oude tradities al tientallen jaren hebben doorgegeven, is een groot meesterwerk van glaskunst geboren dat wordt gekenmerkt door efficiëntie , functionaliteit en een stijlvolle esthetiek . Elke productiefase vindt plaats in Venetië , het kloppend hart van de glastraditie, met bijzondere aandacht voor detail en respect voor de oude technieken met een verlangen naar het moderne om zichzelf naar de toekomst te projecteren. Daarbij vermengt hoog vakmanschap zich met design en vindt traditie nieuw leven door het gebruik van innovatieve technologieën . Het resultaat is een kunstwerk dat een klassieke stijl herinterpreteert door middel van een eigentijdse taal die door het licht zijn waarden van authenticiteit en efficiëntie laat zien .

Lamp (niet inbegrepen) : 12 x MAX 42W E14

NB : de kroonluchter is verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleuren en omdat hij handgemaakt is, is hij volledig aanpasbaar, ook in vorm en grootte.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier "Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief