Made in Italy

8-lichts kroonluchter in Venetiaans glas, handgemaakt, gemaakt in Italië - Milagros

  • Made in Italy
  • Code: MILAGROS
€ 5.666,77 € 7.083,46 -20%
Materiaal Glas, linnen en metaal
Levertijden 5/6 werkweken
Lengte (cm) 88
Diepte (cm) 88
Hoogte (cm) 144

8 lichts kroonluchter handgemaakt in Italië in Venetiaans glas.

Majestueuze 8-lichts kroonluchter met linnen lampenkappen, Venetië-glasstructuur met blauwe afwerking verrijkt met hangers met loodkristalafwerking en gepolijste chromen metalen details, handgemaakt in Italië . Een meubel met een uiterst romantisch karakter dat de kamers compleet maakt door een prachtige sfeer van tijdloze elegantie te creëren. In deze kroonluchter komt het zachte licht samen met de dynamiek van de ongekende lichteffecten gecreëerd door de schitterende hangers die, dankzij de breking van het licht, gekleurde flitsen tot leven brengen met een sterke visuele impact .

Een 100% Made in Italy productie die zijn wortels heeft in de authentieke traditie van Venetië , een stad met een sterke geschiedenis van tien jaar en een inspiratiebron voor glasverwerking . Elk element, fijn bewerkt door bekwame ambachtslieden, experts in de sector , vertelt over oude technieken die door de jaren heen zijn overgeleverd en die de ware essentie van glas tot op de dag van vandaag hebben gebracht, en vertellen door het licht de waarden van ervaring , authenticiteit en neiging tot schoonheid . De impuls om inrichtingsoplossingen aan te bieden die traditie respecteren, gaat samen met de wens om iets innovatiefs te creëren om klassieke accessoires aan te bieden, compleet met geavanceerde technologieën om uw kamers met stijl in te richten, herinnerend aan het verleden. Wat is geboren, is een inrichtingsvoorstel dat lijkt te zijn gesmeed door licht, ontworpen om hedendaagse omgevingen te decoreren met alle klasse en elegantie waarmee het de grote zalen van oude gebouwen verlichtte.

Lamp (niet inbegrepen) : 8 x MAX 42W E14

NB : de kroonluchter het is verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleuren en omdat het handgemaakt is, is het volledig aanpasbaar, ook in vorm en grootte.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier "Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief