Made in Italy

12 lichts kroonluchter in keramiek hand decor en antiek messing - Sanremo

  • Made in Italy
  • Code: C410-1269.DEC.LAV
€ 2109,57
Materiaal keramiek en messing
Levertijden 20 werkdagen
Socket en power type 12 x maximaal 42 W - E14
Hoogte (cm) 54
diameter (cm) 95

Handgemaakte 12-lichts kroonluchter in messing en handbeschilderd keramiek, gemaakt in Italië door Ferroluce.

Deze kroonluchter met 12 lichtpunten is volledig handgemaakt in antiek messing en keramiek met handgeschilderde bloemendecoratie, om de vaardigheid en handmatige vaardigheden van de ambachtslieden te benadrukken.
Het ontwerp wordt gekenmerkt door de verwijzing naar het verleden, toen de verlichting van de kamers werd toevertrouwd aan het zwakke licht van kaarsen.

Het is dan ook een uniek en origineel stuk dat het vakmanschap van de Italiaanse traditie combineert met de kwaliteit van de materialen.
De aandacht voor de kleinste details en de zoektocht naar steeds nieuwe technieken maken de lamp onnavolgbaar en waardevol.

De exclusief Italiaanse productie is een bron van trots en waarde, in staat om het complement een unieke persoonlijkheid te geven om te voldoen aan de verzoeken van de meest veeleisende klanten.

Let op: de lamp wordt niet meegeleverd. De decoraties kunnen worden aangepast, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door het daarvoor bestemde formulier in te vullen. Omdat dit handgemaakte artikelen zijn, kunnen de echte kleuren afwijken van de kleuren op de foto's.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro