Made in Italy Lampen in Retrostijl Italiaanse Verlichting - Ferroluce

De vintage en retro stijl is de hoofdrolspeler van de woningverlichting. Plafondlampen, wandlampen en hanglampen handgemaakt met hoogwaardig keramiek door Italiaanse ambachtslieden.
378 Producten
Pagina 1 van 16

Italiaanse vintage stijlverlichting voor applique, plafondlampen en hanglampen.

Ferroluce is een italiaans bedrijf gespecialiseerd in de productie van italiaanse lampen zoals kroonluchters en lampen. Geboren in 1982 in Romans d'Isonzo in de provincie Gorizia uit de wil van Valter en Miriam die een Italiaanse ambachtelijke uitmuntendheid wilden beschermen en doorgeven.
De eigenaren van het bedrijf drukken zich als volgt uit: " De producten van Ferroluce zijn het resultaat van liefde en respect voor traditie en trouwens: eenvoud, oude waarden, de smaak van een verleden tijd die ons nog steeds toebehoort en die Ferroluce wil bestendigen recreëren in elk huis een unieke sfeer in stijl en elegantie. "

Het bedrijf produceert hanglampen in retro-stijl die kan worden aangepast in de kleuren, plafondlampen en wandlampen gemaakt met een landelijke stijl in metaal en keramiek en kroonluchters voorgesteld in een vintage design . De productie vindt uitsluitend plaats in Italië en elk artikel is de unie tussen harmonie van vormen en de zoektocht naar altijd nieuwe chromatische alchemie. Zo onderscheidt elk artikel zich van de monotonie van massaproducten en krijgt het een unieke persoonlijkheid. Daarom richt Ferroluce zich tot de meest veeleisende klanten, die niet alleen op zoek zijn naar de juiste oplossing op het gebied van klassieke inrichting, maar die vooral een competent bedrijf willen vinden dat ook elk artikel kan personaliseren op het gebied van vormen, maten, decoraties en kleuren.

Op Viadurini vindt u een selectie met de beste producten uit de Ferroluce-catalogus.

Email Newsletter
Nieuwsbrief