Made in Italy

12 lichts kroonluchter in Venetië glas en metaal gemaakt in Italië - Focarino

  • Made in Italy
  • Code: FOSCARINO2
€ 6.378,49 € 7.973,11 -20%
Materiaal Glas en metaal
Levertijden 5/6 werkweken
Lengte (cm) 142
Diepte (cm) 142
Hoogte (cm) 138

12 lichts kroonluchter in handgeblazen Venetië glas en metaal Gemaakt in Italië.

Handgemaakte Venetiaanse glazen kroonluchter in melkwitte kristalafwerking met details van gepolijst verchroomd metaal . Een meubel met een verbazingwekkende en iconische uitstraling, gekenmerkt door een zachte en delicate lijn en verfijnde rondingen die zich perfect aanpassen aan klassieke omgevingen, maar tegelijkertijd ook aan ruimtes met een eigentijdse stijl. Het element van traditie wordt onderbroken door zijn prachtige componenten in volledig met de hand gemaakt geblazen glas dat is getransformeerd om zichzelf te actualiseren dankzij trendy kleuren. De omhullende vormen maken het een ideaal element om elke omgeving, zowel huiselijk als contract, met klasse en dynamiek te bezetten.

Elk element waaruit deze prachtige inrichtingsoplossingen bestaan, is individueel gemaakt en komt van de handen van deskundige vakmensen in de sector die, dankzij een grondige kennis van de Venetiaanse traditie in glasverwerking , echte kunstwerken tot leven brengen die zijn uitgerust met een ziel en een persoonlijkheid die degenen die ze uitvinden, degenen die ze maken en degenen die ze gebruiken in staat stelt om een persoonlijke gelijkenis en geschiktheid te creëren, waardoor ze empathie voor hen voelen. Het hele productieproces vindt plaats in Venetië , het kloppende hart van de glastraditie, met bijzondere aandacht voor detail en met respect voor de oude technieken met een verlangen naar het moderne om zichzelf naar de toekomst te projecteren. Op deze manier worden authentieke en efficiënte verlichtingsideeën geboren die klassieke ontwerpen opnieuw voorstellen in een eigentijdse stijl voor een exclusief en avant-garde resultaat .

Lampen (niet inbegrepen) : 12 x MAX 42W E14

NB : de kroonluchter is verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleurencombinaties en omdat het handgemaakt is, is het volledig aanpasbaar in vorm en grootte.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief