Made in Italy

8 lichts kroonluchter in Venetië glas en metaal gemaakt in Italië - Focarino

  • Made in Italy
  • Code: FOSCARINO1
€ 4.194,93 € 5.243,66 -20%
Materiaal Glas en metaal
Levertijden 5/6 werkweken
Lengte (cm) 108
Diepte (cm) 108
Hoogte (cm) 134

Handgemaakte kroonluchter van glas uit Venetië en verchroomd metaal. Gemaakt in Italië.

Handgeblazen Venetiaans glazen 8-lichts kroonluchter met gepolijste verchroomde metalen details. Een meubel met een verbazingwekkende en iconische uitstraling, gekenmerkt door een zachte en delicate lijn en verfijnde rondingen die zich perfect aanpassen aan klassieke omgevingen, maar tegelijkertijd ook aan ruimtes met een eigentijdse stijl. Het element van traditie wordt onderbroken door zijn prachtige componenten in volledig met de hand gemaakt geblazen glas dat is getransformeerd om zichzelf te actualiseren dankzij trendy kleuren. De omhullende vormen maken het een ideaal element om elke omgeving, zowel huiselijk als contract, met klasse en dynamiek te bezetten.

Uit het gebruik van hoogwaardige grondstoffen uit het Italiaanse grondgebied en uit de vakkundige verwerking van glas door bekwame ambachtslieden in de sector die de oude tradities decennialang hebben doorgegeven, is een groot meesterwerk van glaskunst geboren dat wordt gekenmerkt door efficiëntie , functionaliteit en een stijlvolle esthetiek . Elke productiefase vindt plaats in Venetië , het kloppend hart van de glastraditie, met bijzondere aandacht voor detail en respect voor oude technieken met een verlangen naar het moderne om zichzelf naar de toekomst te projecteren. Daarbij versmelt hoog vakmanschap met design en vindt traditie nieuw leven door het gebruik van innovatieve technologieën . Het resultaat is een kunstwerk dat een klassieke stijl herinterpreteert door middel van een eigentijdse taal die door het licht zijn waarden van authenticiteit en efficiëntie laat zien.

Beschikbare afwerkingen:
  • grijs glas;
  • gerookt glas.
Lampen (niet inbegrepen) : 8 x MAX 42W E14

NB : de kroonluchter is verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleurencombinaties en omdat het handgemaakt is, is het volledig aanpasbaar in vorm en grootte.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief