Made in Italy

12 lichts kroonluchter in Venetië glas en metaal gemaakt in Italië - Graham

  • Made in Italy
  • Code: GRAHAM1
€ 8795,01 € 9772,24 -10%
Materiaal Glas en metaal
Levertijden 5/6 werkweken
Lengte (cm) 85
Diepte (cm) 85
Hoogte (cm) 187

Handgemaakte Venetiaans glas 12 lichts kroonluchter met stoffen lampenkappen.

12-lichts kroonluchter handgemaakt in Italië in Venetië-glas met melkwit-ivoorafwerking met metalen details in gepolijst chroomafwerking en elegante stoffen lampenkappen . Een meubel dat wordt gekenmerkt door een gearticuleerd maar essentieel ontwerp , in staat om de omgeving te verrijken en karakter te geven dankzij de sterke aanwezigheid op het podium die typerend is voor de klassieke kroonluchters uit het verleden. De buisvormige glazen armen ondersteunen op een delicate en stijlvolle manier de prachtige stoffen lampenkappen die helpen om het licht in alle richtingen te dragen voor een warme , zachte en omhullende verlichting.

Elk element waaruit deze prachtige inrichtingsoplossingen bestaan, is individueel gemaakt en komt van de handen van deskundige vakmensen in de sector die, dankzij een grondige kennis van de Venetiaanse traditie in glasverwerking , echte kunstwerken tot leven brengen die zijn uitgerust met een ziel en een persoonlijkheid die degenen die ze uitvinden, degenen die ze maken en degenen die ze gebruiken in staat stelt om een persoonlijke gelijkenis en geschiktheid te creëren, waardoor ze empathie voor hen voelen. Het hele productieproces vindt plaats in Venetië , het kloppend hart van de glastraditie, met bijzondere aandacht voor detail en met respect voor de oude technieken met een verlangen naar het moderne om zichzelf naar de toekomst te projecteren. Op deze manier worden authentieke en efficiënte verlichtingsideeën geboren die klassieke ontwerpen opnieuw voorstellen in een eigentijdse stijl voor een exclusief en avant-garde resultaat .

Lampen (niet inbegrepen) : 12 x MAX 42W E14

NB : de kroonluchter is verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleurencombinaties en omdat het handgemaakt is, is het volledig aanpasbaar in vorm en grootte.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro