Made in Italy

18 lichts handgemaakte Venetiaanse glazen kroonluchter gemaakt in Italië - Graham

  • Made in Italy
  • Code: GRAHAM2
€ 13.188,60 € 16.485,75 -20%
Materiaal Glas en metaal
Levertijden 5/6 werkweken
Lengte (cm) 118
Diepte (cm) 118
Hoogte (cm) 187

Handgemaakte Venetiaanse glazen kroonluchter met Made in Italy stoffen lampenkappen.

18-lichts kroonluchter gemaakt in Italië in handgemaakte amethist afwerking Venetië glas met gepolijste chromen afwerking metalen details en stoffen lampenkappen . Een meubel dat wordt gekenmerkt door een gearticuleerd maar essentieel ontwerp , in staat om de omgeving te verrijken en karakter te geven dankzij de sterke aanwezigheid op het podium die typerend is voor de klassieke kroonluchters uit het verleden. De buisvormige glazen armen ondersteunen op een delicate en stijlvolle manier de prachtige stoffen lampenkappen die helpen om het licht in alle richtingen te dragen voor een warme , zachte en omhullende verlichting.

Een 100% Made in Italy productie die zijn wortels heeft in de authentieke traditie van Venetië , een stad met een sterke geschiedenis van tien jaar en een inspiratiebron voor glasverwerking . Elk element, fijn bewerkt door bekwame ambachtslieden, experts in de sector , vertelt over oude technieken die door de jaren heen zijn overgeleverd en die de ware essentie van glas tot op de dag van vandaag hebben gebracht, en vertellen door het licht de waarden van ervaring , authenticiteit en neiging tot schoonheid . De impuls om inrichtingsoplossingen aan te bieden die traditie respecteren, vermengt zich met de wens om iets innovatiefs te creëren om klassieke accessoires aan te bieden, compleet met geavanceerde technologieën om uw kamers met stijl in te richten, herinnerend aan het verleden. Wat is geboren, is een inrichtingsvoorstel dat lijkt te zijn gesmeed door licht, ontworpen om hedendaagse omgevingen te decoreren met alle klasse en elegantie waarmee het de grote zalen van oude gebouwen verlichtte.

Lampen (niet inbegrepen) : 18 x MAX 42W E14

NB : de kroonluchter is verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleurencombinaties en omdat het handgemaakt is, is het volledig aanpasbaar in vorm en grootte.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief