Made in Italy

14 messen complete koffer, Berti exclusief voor Viadurini - Canaletto

  • Made in Italy
  • Code: CANALETTO
€ 6.099,59
Materiaal roestvrij staal
Levertijden 5/8 werkdagen

Snijwerkset van 14 Berti-stukken exclusief voor Viadurini, hoge kwaliteit gemaakt in Italië.

Doos met 14 essentiële messen voor het serveren en bereiden van eten:

​ Het kan ook worden gebruikt voor desserts met droge vezels, zoals taarten.​ Grote snijcapaciteit om te voorkomen dat de plakjes afbrokkelen of breken. De zaag is verboden.
​ Strikt met glad lemmet en gecentreerde punt, ideaal voor kleine snijwonden en onmisbaar voor de bereiding van vlees- en groentegerechten, maar ook perfect voor het schillen en pellen.

​ Hoofdzakelijk bedoeld voor groenten en fruit.
​ Strikt met glad lemmet en gecentreerde punt, ideaal voor kleine snijwonden en onmisbaar voor de bereiding van vlees- en groentegerechten, maar ook perfect voor het schillen en pellen.

De messen worden verkregen door heet smeden met een hamer, ooit de enige manier om een goede snijkwaliteit te garanderen (de hamerslagen breken en ordenen de moleculen van het staal) worden tegenwoordig zeer gewaardeerd om hun mooie en elegante uiterlijk. Gemaakt met een solide handvat, dwz het lemmet heeft de tang verborgen in het handvat, ze hebben de oppervlakteafwerking van het satijnen lemmet. Volledig met de hand geproduceerd in kleine hoeveelheden . De warmtebehandeling omvat ook onderkoeling tot -80 ° C om maximale snijcapaciteit en duur te garanderen.

De versies met plexiglas handgrepen zijn vaatwasmachinebestendig omdat al onze plexiglas handgrepen een speciaal stabilisatieproces ondergaan waardoor ze vaatwasmachinebestendig zijn.

Ze zijn gemaakt van hoogwaardig snijstaal en kunnen alleen in de versie met plexiglas handvat in de vaatwasser, maar het is goed om geïnformeerd te worden over de mogelijke gevolgen:
1. De vaatwasser zorgt ervoor dat alle voorwerpen die erin worden gewassen, snel verouderen.
2. Hoe meer kwaliteitsstaal is, hoe minder roestvast ze zijn.
3. de messen kunnen gekleurd zijn met kleine roodachtige vlekken of grote blauwachtige halo's:
naar. indien laten uitlekken of drogen in de vaatwasser
b. als het na gebruik lange tijd vuil is
c. als het waswater rijk is aan ijzer
4. Goed handen wassen en zorgvuldig drogen na het wassen zijn het geheim om uw messen op hun best te houden.
5. Handen wassen en onmiddellijk drogen zijn VERPLICHT voor messen met handgrepen van hoorn, hout of andere natuurlijke materialen.
6. Niet wassen met agressieve wasmiddelen of water bij temperaturen boven 60 ° C.

Maten:


Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief