Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Coltellerie Berti

De Berti fijne messen afkomstig zijn uit de sector ambachtelijke in David Berti workshop in Florence in 1895, met behulp van de beste materialen beschikbaar zijn in de 'Italië van die tijd. Tot op heden heeft Messen Berti dezelfde kwaliteit en uniciteit van zijn producten onderhouden!

De Berti fijne messen afkomstig zijn uit de sector ambachtelijke in David Berti workshop in Florence in 1895, met de beste materialen beschikbaar zijn in de 'Italië van die tijd.

Het resultaat was een aanzienlijke als een 'kunstwerk: de functionaliteit en de' elegantie van handgemaakte kaapstander een unieke waarde toe aan elk mes. Tot op heden heeft Messen Berti dezelfde kwaliteit en uniciteit van zijn producten onderhouden!

De essentie van het bedrijf is om niet industrialiseren de productie naar niet verliezen die waarde en de originaliteit die altijd heeft gekenmerkt de messen.

Elk product in de Berti Messen brengt alle geschiedenis en traditie van het bedrijf. Het resultaat is een uniek en onherhaalbaar!