Handgemaakte Messen in Italië - Coltellerie Berti Exclusive Viadurini

Tafelmessen en keukenmessen maakte exclusief voor Viadurini door Coltelleria Berti. Italiaans design en kwaliteitsmessen gemaakt door vakmensen die elk product uniek maken.
RVS messenset voor een design keuken.
88 Producten
Pagina 1 van 4

Keukenmessen en professionele messen gemaakt van hoogwaardige materialen door Italiaanse ambachtslieden exclusief voor Viadurini.

Een winkel met jarenlange historie en vakmanschap in de productie van kwaliteitsmessen. David Berti in Florence in 1895, met behulp van de beste materialen die in die periode in Italië aanwezig waren, begint met het ontwerpen van de eerste messen, en begint een verhaal dat vandaag voortduurt.
Het resultaat werd beschouwd als een kunstwerk: de  functionaliteit en elegantie van het handgemaakte mes gaf een unieke waarde aan elk mes. Tot op heden heeft Coltellerie Berti dezelfde kwaliteit en uniekheid van zijn producten behouden!

Wat betreft de gebruikte grondstoffen, deze zijn van uitstekende kwaliteit en met name staal is gekozen voor de messen en hoorn vol ossen, hoorn van hert en buffel of beenderhout voor de handvatten. Wat betreft de methoden, aan de andere kant, de traditie van de werkplaats bepaalt dat het dezelfde handen zijn van degene die een mes begint om het tot voltooiing te brengen, dat wil zeggen dat het werk volledig handmatig is en dat het niet is verdeeld tussen meerdere mensen volgens de verwerkingsfasen.
De essentie van het bedrijf is niet om de productie te industrialiseren om die waarde en originaliteit die messen altijd hebben gekenmerkt niet te verliezen.
Om deze reden brengt elk product van de samenwerking tussen Viadurini en Coltellerie Berti de hele geschiedenis en traditie van Italië met zich mee. Het resultaat kan alleen maar uniek en onherhaalbaar zijn!

Van keukenmessen zoals ham- of kaasmessen tot kostbare sets tafelmessen, het verschil van een handgemaakt product is evident.
Geef uw keuken en uw tafel een stukje Italiaanse traditie van het beste design.

Een nieuwe collectie messen die exclusief voor Viadurini is gemaakt door de ambachtswerkplaats Coltellerie Berti.

Email Newsletter
Nieuwsbrief