Made in Italy

2-lichts wandlamp in klassieke stijl Italiaans ambachtelijk glas - Mindful

  • Made in Italy
  • Code: MEMORE3
€ 218,20 € 272,75 -20%
Materiaal glas en metaal
Kleur wit en chroom
Levertijden 10-12 werkdagen
Socket en power type 2x E14 220-230 V
Lengte (cm) 35
Diepte (cm) 28
Hoogte (cm) 35

Wandlamp met 2 lampjes in chroom metaal en wit handgemaakt glas, made in Italy.

De nobele en verleidelijke ziel van deze 2-lamps wandlamp laat geen ruimte voor besluiteloosheid: haar indringende en vastberaden karakter zal de hoofdrolspeler worden van de scène, voor een elegante woonkamer of een koninklijke slaapkamer .
Ideaal voor wie op zoek is naar scenografische verlichting met een ouderwetse stijl, het klassieke en luxueuze ontwerp bestaat uit 2 gebogen armen, volledig gemaakt van handbewerkt glas met een natuurlijke witte afwerking en verkrijgbaar in verschillende elegante tinten, om volledig te passen in op elke plaats en voldoen aan de verschillende behoeften. Details in verchroomd metaal.

De aanvulling is daarom ideaal voor het inrichten van verfijnde en smaakvolle ruimtes zoals een woonkamer of slaapkamer, en presenteert zichzelf als perfect voor gangen, ingangen en lounges, en verlicht elke omgeving met smaak en karakter, in een mix van stijl, klasse en innovatie.
Een stijl die nooit ondergaat; elegant, majestueus, waardevol, met materialen van de hoogste kwaliteit, om een verfijnde en verfijnde sfeer te creëren.

NB: De lampen zijn niet inbegrepen. De aanvulling is ook verkrijgbaar in de versies in amber, transparant, gerookt, groenblauw en / of gouden metalen afwerkingen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief