Made in Italy

Uitstekende lamp gevormde keramische kubus Connie Ferroluce

  • Made in Italy
  • Code: CONNIE
€ 136,87
Geeft de Opties Beschikbaar:
Maatregelen h. L. 10 cm x 10 cm x Sp.10 cm; Gewicht 0,60 Kg
Levertijden 20 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Connie Ferroluce vintage kubusvormige keramische wandlamp
Connie is een fantastische wandlamp, handgemaakt van keramiek door bekwame ambachtslieden in Italië.
Minimale en functionele wandlamp, gekenmerkt door een vorm die doet denken aan een kubus, opgebouwd uit elegante vierkante lijnen.
De eigenaardigheid van deze lamp ligt in de verwerking van de externe afwerking, zo gedecoreerd alsof de tijd zijn pad had gemarkeerd. Dit effect wordt aan de lamp gegeven door twee verschillende processen te volgen, afhankelijk van de gewenste afwerking.
In één geval wordt de reproductie van de erosie van de tijd gecombineerd met glanzende oppervlakken die deze applique die extra waarde geven. In plaats daarvan, als de damastafwerking wordt gekozen, zullen gestileerde bloemen worden gedecoreerd in een perfecte armoedige stijl, die zich uitstrekken over de oppervlakken van de lamp en een fascinerend fresco-effect creëren. Deze prachtige damast afwerking wordt verkregen door chromatische details en kleine technische details in de decoratie.
Afwerkingen die Connie perfect maken voor het verlichten van schilderijen en spiegels.
Ideaal voor omgevingen met een stedelijke stijl en een vintage tintje.
Connie is gemaakt van een essentieel en elegant ontwerp, dat de essentie van gebruik behoudt en geruststelt met een delicate balans tussen vormen en tonen.
Kleine details voor een groots effect met een antieke smaak!
Lamp verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Check de kleurenkaart en vul de code van de gewenste afwerking in het daarvoor bestemde vakje in!

Let op: Lamp uitgesloten
Bruikbare lamp: 1x max 33 W, G9 fitting

BELANGRIJK: Aangezien de afwerking van het artikel volledig met de hand wordt gedaan, kan het product kleine variaties in toon ondergaan ten opzichte van de afbeelding, een kenmerk dat het unieke karakter van elk afzonderlijk product onderstreept.

NB: aangezien dit handgemaakte artikelen zijn, kunnen de echte kleuren afwijken van die op de foto's.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief