2 zwart lederen ontwerpt Tray 41x28x5cm en 45x32x6cm Anastasia

  • Code: ANASTASIA NERO
€ 507,01 € 633,76 -20%
Materiaal leer
Maatregelen L.41 / 45 x H.5 / 6 x P.28 / 32 cm
Kleur zwart
Levertijden 7 dagen levertijd kan toenemen als het product niet op voorraad
2 zwart lederen ontwerpt Tray 41x28x5cm en 45x32x6cm Anastasia
Elegantie, stijl en design aan de tafel? Kies Anastasia tray! Een goed gedekte tafel heeft zijn eigen charme en maakt elke maaltijd special. Het uur van het diner is meestal een van de weinige momenten van de dag, waar u de hele familie bij elkaar kunnen vinden. Om deze gelegenheid te maximaliseren zo belangrijk, waardoor het nog meer bijzonder is het van belang op de tafel serviesgoed aangenaam om naar te kijken, maar tegelijkertijd functioneel te zetten. Anastasia tray is een goed voorbeeld: het heeft een tijdloze lijn en kan worden gebruikt voor vele doeleinden.
Het wordt gekenmerkt door een typisch Italiaans design en wordt gekenmerkt door een sober maar verfijnd. Adoperatelo om te dienen de sauzen giet speciale kommen of leiden tot diners cocotte met heerlijke soufflé nog warm en klaar om te eten. Deze lade wordt ook gebruikt om de verschillende containers van kruiden dienen direct op de tafel door niet direct te verrijken voedingsmiddelen met smaken dat niet iedereen zou willen. De Anastasia tray is een mooi cadeau idee voor iedereen wie van de smaakvolle details die altijd het verschil maken.

producent
Dit artikel maakt deel uit van een collectie gemaakt van een zorgvuldige stylist esthetiek en onderzoek, gericht op het combineren van tijdloze elegantie, verfijnde sfeer en het evenwicht van vormen en kleuren. De voorstellen variëren van meubilair voor de slaapkamer, de woonkamer, tafels en consoles tot aan de verlichting. De stijl is onmiskenbaar: luxe, elegantie, comfort, lineariteit en bijzondere aandacht voor uniciteit en exclusiviteit van het project. De verwerking vindt plaats via eerste kwaliteit materialen zorgvuldig geselecteerd en gebruikt nauwkeurig snijden en bewerkingstechnieken. Van klassiek tot modern minimalistische stijl, deze collectie van meubels kunnen de wensen en verlangens van elke klant, met inachtneming van de context waarin de meubels en accessoires aanwezig zijn.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief