Made in Italy

24-delige bestekset van gepolijst staal met gezandstraald handvat - Jingle

  • Made in Italy
  • Code: JINGLE
€ 198,36 € 247,95 -20%
Materiaal roestvrij staal
Levertijden 7-10 werkdagen

Set van 24 bestek in gepolijst roestvrij staal met gezandstraald handvat van made in Italy design.

Dienst bestaande uit:
  • 6 vorken 20,5 cm
  • 6 messen 23,5 cm
  • 6 lepels 20,5 cm
  • 6 theelepels 13,7 cm
5 mm dik.

Het is een collectie 18/10 roestvrijstalen bestek, dat wil zeggen met 18% chroom en 10% nikkel, die een uitstekende corrosiebestendigheid en gemakkelijke reiniging garanderen met een uitstekende hygiënische coëfficiënt.
Bovendien is roestvrij staal een 100% recyclebaar materiaal , waardoor het een lage milieu-impact heeft, zowel in de productiefase als in de end-of-life-fase van het product.

De glanzende afwerking die wordt verkregen door het spiegelpolijsten van het bestek, is een oppervlaktebehandeling waarbij met behulp van speciale rollen en zeer fijnkorrelige schuurpasta's de vereiste glans wordt verkregen.

De gezandstraalde afwerking , gekenmerkt door een lage ruwheid, wordt verkregen met de micro-shot peening-techniek: een oppervlaktebehandeling van het staal, koud uitgevoerd met onder druk gegoten keramische microsferen. Het object krijgt dus een bijzondere esthetische impact omdat het gereflecteerde licht vanaf het oppervlak wordt verstrooid.

De verfijnde spiegelglans gepolijste collectie heeft een matte handgreep die het bestek niet alleen elegant maakt met een mooi lichtspel, maar ook een goede grip geeft .
De dwarse insnijdingen in het handvat die de grens markeren tussen het glanzende en matte oppervlak, zorgen voor dynamiek en elegantie.
Kies dit servies voor een verfijnde mise en place , die de gasten graag versteld doet staan met een snufje originaliteit .
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief