Made in Italy

24 Bestek van gepolijst staal Elegant driehoekig ontwerp Made in Italy - Caplin

  • Made in Italy
  • Code: CAPLIN
€ 253,90 € 317,38 -20%
Materiaal roestvrij staal
Levertijden 7-10 werkdagen

Complete bestekset in gepolijst roestvrij staal met een elegant ontwerp, 24-delig gemaakt in Italië.

Dienst bestaande uit:
  • 6 vorken 22 cm
  • 6 messen 24,6 cm
  • 6 lepels 22 cm
  • 6 theelepels 14,1 cm
8 mm dik.

Het is een collectie 18/10 roestvrijstalen bestek, dat wil zeggen met 18% chroom en 10% nikkel, die een uitstekende corrosiebestendigheid en gemakkelijke reiniging garanderen met een uitstekende hygiënische coëfficiënt.
Bovendien is roestvrij staal een 100% recyclebaar materiaal , waardoor het een lage milieu-impact heeft, zowel in de productiefase als in de end-of-life-fase van het product.

De glanzende afwerking die wordt verkregen door het spiegelpolijsten van het bestek, is een oppervlaktebehandeling waarbij met behulp van speciale rollen en zeer fijnkorrelige schuurpasta's de vereiste glans wordt verkregen.

De collectie presenteert een verfijnde lijn die opvalt door kwaliteit, kracht en elegantie . Gemaakt van gesmeed staal met een driehoekige vorm en eigentijdse kenmerken, zullen de details de aandacht trekken van designliefhebbers, voor een serie met een sterke persoonlijkheid. Het zware mes biedt een comfortabele grip en maakt dit bestek geschikt voor zowel moderne als minimalistische chique omgevingen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief