Made in Italy

3 lichts Artisan glazen wandlamp van Venetië Made in Italy - Florentine

  • Made in Italy
  • Code: FIORENTINO8
€ 1364,82 € 1516,47 -10%
Materiaal Glas en metaal
Levertijden 5/6 werkweken
Lengte (cm) 36
Diepte (cm) 30
Hoogte (cm) 43

Handgemaakte wandlamp van glas en metaal uit Venetië. Gemaakt in Italië.

Handgemaakte 3-lichts wandlamp in denim-afwerking Venetiaans glas met loden hangers en details in gepolijst verchroomd metaal . Gekenmerkt door de prachtige armen die met de hand zijn bewerkt door de draaitechniek die een exclusief resultaat creëert dat esthetisch herinnert aan de verstrengeling van een touw, geeft deze lamp persoonlijkheid aan de hele omgeving. Een echte lichtregen dringt de structuur van de kroonluchter binnen en verspreidt zich vervolgens in de omgeving door middel van breking door de magie van pailletten en kristallen hangers met fijne afwerkingen, waardoor een suggestief en dromerig scenografisch effect ontstaat dat betoverend en verrassend kan zijn. voor zijn elegantie en majesteit .

Elk element waaruit deze prachtige inrichtingsoplossingen bestaan, is individueel gemaakt en komt van de handen van deskundige vakmensen in de sector die, dankzij een grondige kennis van de Venetiaanse traditie in glasverwerking , echte kunstwerken tot leven brengen die zijn uitgerust met een ziel en een persoonlijkheid die degenen die ze uitvinden, degenen die ze maken en degenen die ze gebruiken in staat stelt om een persoonlijke gelijkenis en geschiktheid te creëren, waardoor ze empathie voor hen voelen. Het hele productieproces vindt plaats in Venetië , het kloppende hart van de glastraditie, met bijzondere aandacht voor detail en met respect voor de oude technieken met een verlangen naar het moderne om zichzelf naar de toekomst te projecteren. Op deze manier worden authentieke en efficiënte verlichtingsideeën geboren die klassieke ontwerpen opnieuw voorstellen in een eigentijdse stijl voor een exclusief en avant-garde resultaat .

Lampen (niet inbegrepen) : 3 x MAX 42W E14

NB : de lamp is verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleurencombinaties en omdat ze handgemaakt is, is ze volledig aanpasbaar in vorm en grootte.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro