3-zits buitenbank in aluminium en geweven - Eugene

  • Code: EUGENE3
€ 3.415,77 € 4.269,71 -20%
Levertijden 1 werkweek
Structuur materiaal Aluminium
Lengte (cm) 200
Diepte (cm) 82
Hoogte (cm) 76
Zithoogte (cm) 45

3-zits buitenbank van aluminium en geweven stof.

Deze tuinbank helemaal het wordt gekenmerkt door zijn zichtbare structuur in antraciet gelakt aluminium en door de verweving met tape in Sunproof-stof (100% Olefin), een specifiek materiaal voor buitengebruik in een bosgroene kleur. Zit- en rugkussens in steengrijze outdoorstof zijn inbegrepen .

Deze bank met grote stoelen is gemakkelijk te hanteren en robuust , maar behoudt tegelijkertijd een strak en essentieel ontwerp. De moderne stijl geeft het een sterk karakter waardoor het perfect is voor het inrichten van buitenruimtes in zowel privé- als contractomgevingen.
Dankzij het gebruik van bijzondere hoogwaardige materialen garandeert deze buitenbank een uitstekende weerstand tegen slecht weer, vuil, stof en vlekken.

Deze fauteuil heeft standaard kussens in steengrijze kleur maar er is de mogelijkheid om de stoffen te personaliseren.

De producten in deze collectie zijn handgeweven met uitsluitend natuurlijke vezels en materialen die vanwege hun intrinsieke eigenschappen onregelmatigheden, onvolkomenheden en kleurverschillen kunnen vertonen (condities die ook enige tijd na aankoop kunnen optreden). Om een langere levensduur van het product te garanderen, raden we aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, breken en schimmelvorming bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden we aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.

Maatregelen:

  • Lengte: 200 cm ;
  • Diepte: 82 cm ;
  • Hoogte rugleuning: 76 cm;
  • Zithoogte: 45cm
NB : Zit- en rugkussens inbegrepen en aanpasbaar in een breed scala aan stoffen en kleuren. Sierkussens zijn niet inbegrepen
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief