3-zits buitenbank in aluminium en geweven - Eugene

  • Code: EUGENE3
€ 3842,74 € 4269,71 -10%
Levertijden 1 werkweek
zitten apparatuur Zakdoek
Structuur materiaal Aluminium
Lengte (cm) 200
Diepte (cm) 82
Hoogte (cm) 76
Zithoogte (cm) 45

3-zits buitenbank van aluminium en geweven stof.

Deze tuinbank helemaal Het wordt gekenmerkt door de zichtbare structuur in antraciet gelakt aluminium en door de verwevenheid met tape in Sunproof-stof (100% Olefin), een specifiek materiaal voor buitengebruik in een bosgroene kleur. Zit- en rugkussens in steengrijze outdoorstof worden meegeleverd .

Deze bank met grote zitplaatsen is gemakkelijk te hanteren en robuust , maar behoudt tegelijkertijd een strak en essentieel ontwerp. De moderne stijl geeft het een sterk karakter waardoor het perfect is voor het inrichten van buitenruimtes in zowel privé- als contractomgevingen.
Dankzij het gebruik van bijzondere hoogwaardige materialen garandeert deze buitenbank een uitstekende weerstand tegen slecht weer, vuil, stof en vlekken.

Deze fauteuil heeft standaard kussens in de kleur steengrijs maar er is de mogelijkheid om de stoffen aan te passen.

De producten in deze collectie zijn handgeweven met uitsluitend natuurlijke vezels en materialen die vanwege hun intrinsieke eigenschappen onregelmatigheden, onvolkomenheden en kleurverschillen kunnen vertonen (omstandigheden die zich ook enige tijd na de aankoop kunnen voordoen). Om een langere levensduur van het product in de loop van de tijd te garanderen, raden wij aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, deze vatbaar kunnen maken voor breuk en het ontstaan van schimmels kunnen bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden wij aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.

Maatregelen:

  • Lengte: 200 cm ;
  • Diepte: 82 cm ;
  • Hoogte rugleuning: 76 cm;
  • Zithoogte: 45cm
NB : Zit- en rugkussens inbegrepen en aanpasbaar in een breed scala aan stoffen en kleuren. Sierkussens zijn niet inbegrepen
Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op via het daarvoor bestemde formulier ' Informatie aanvragen '.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro