Made in Italy

3-zitsbank van extrahelder glas en stoffen zitting Made in Italy - Rory

  • Made in Italy
  • Code: RORY1
€ 13652,77 € 17065,96 -20%
Levertijden 30 werkdagen
Materiaal van de basis glas
Structuur materiaal hout
Materiaal achterkant zakdoek
Lengte (cm) 315
Diepte (cm) 100
Hoogte (cm) 65

3-zitsbank met glazen voet Made in Italy

3-zits zitbank gemaakt met een dragende structuur in blokplaat op onderstellen in extra helder gelast en gelaagd glas van 20 mm dik . Zitting en rugleuning bekleed met polyurethaanschuim met variabele densiteit met matras van nietjes van acrylvezel en bedekt met beschermende stof. De buitenbekleding is in afneembare stof P 802 afgewerkt met zichtbare dubbele stiksels.
Samengesteld uit zachte en royaal gecapitonneerde volumes, introduceert het zitsysteem een nieuwe manier om de leefruimte te ontwerpen, met elementen die originele, meer dynamische en informele composities mogelijk maken. De bank behoudt zijn visuele lichtheid dankzij het onderstel dat bestaat uit poten van gelamineerd glas die een houten platform ondersteunen waarop de gestoffeerde elementen rusten. Verfijnde stoffen van hoge kwaliteit en verfijnde details in de verpakking zijn de onderscheidende kenmerken van een project met een onconventioneel karakter.

Dimensies:
  • Lengte 315cm x Diepte 100cm x Hoogte 65cm
NB: andere afwerkingen zijn op aanvraag mogelijk.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief