Made in Italy

Hoekbank rechts met onderstel van extra helder glas Made in Italy - Rory

  • Made in Italy
  • Code: RORY2
€ 6.024,61 € 7.530,76 -20%
Levertijden 30 werkdagen
Materiaal van de basis glas
zitten apparatuur zakdoek
Structuur materiaal hout
Materiaal achterkant zakdoek
Lengte (cm) 115
Diepte (cm) 100
Hoogte (cm) 65

Hoekbank rechts met glazen voet Made in Italy

Rechter hoekbank voor woonkamer gemaakt met een dragende structuur in blokplaat op sokkels in extra helder gelaagd en gelast glas van 20 mm dik. Zitting, rugleuning en armleuning bekleed met polyurethaanschuim met variabele densiteit met een matras van nietjes van acrylvezel en bedekt met beschermende stof. De buitenbekleding is van verwijderbare stof met F 400-afwerking en zichtbare dubbele stiksels.
Samengesteld uit zachte en royaal gecapitonneerde volumes, introduceert het zitsysteem een nieuwe manier om de leefruimte te ontwerpen, met elementen die originele, meer dynamische en informele composities mogelijk maken. De bank behoudt zijn visuele lichtheid dankzij het onderstel dat bestaat uit poten van gelamineerd glas die een houten platform ondersteunen waarop de gestoffeerde elementen rusten. Verfijnde stoffen van hoge kwaliteit en verfijnde details in de verpakking zijn de onderscheidende kenmerken van een project met een onconventioneel karakter.

Dimensies:
  • Lengte 115cm x Diepte 100cm x Hoogte 65cm
NB: andere afwerkingen zijn op aanvraag mogelijk.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief