Made in Italy

4 Tafelmessen, Berti exclusief voor Viadurini - Alanno

  • Made in Italy
  • Code: ALANNO
€ 645,66
Materiaal roestvrij staal
Maatregelen 25 cm
Levertijden 5/8 werkdagen

Set van 4 hoogwaardige messen gemaakt in Italië.

Tafelmes: vaak het meest verwaarloosde bij de keuze moet strikt glad zijn om het vlees niet te verzwakken en de smaak niet uit te drukken, zoals gebeurt bij gekartelde messen. Om gerechten in hun volle smaak te proeven, met een zoete en precieze snit. Je hoeft hem niet weg te gooien als hij eenmaal zijn snede verloren heeft, zoals bij gekartelde messen, die niet kunnen worden geslepen.

De bladen worden verkregen door lasersnijden uit platen van speciaal snijstaal wat een zeer hoge kwaliteit van het blad mogelijk maakt (fijne en geordende korrelgrootte zonder smeden). Gemaakt met een volledige tang, dwz het lemmet is uit één stuk dat het hele handvat kruist, ze hebben de oppervlakteafwerking van het satijnen lemmet. Volledig met de hand vervaardigd in kleine hoeveelheden en zonder arbeidsverdeling, in Scarperia, Italië, wie ze ook begint, werkt ze af: op elk blad vindt u de initialen van de vakman die ze heeft gemaakt. De warmtebehandeling omvat ook onderkoeling tot -80 ° C om maximale snijcapaciteit en duur te garanderen.

De versies met plexiglas handgrepen zijn vaatwasmachinebestendig omdat al onze plexiglas handgrepen een speciaal stabilisatieproces ondergaan waardoor ze vaatwasmachinebestendig zijn. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig snijstaal en kunnen alleen in de versie met plexiglas handvat in de vaatwasser, maar het is goed om geïnformeerd te worden over de mogelijke gevolgen:
1. De vaatwasser zorgt ervoor dat alle voorwerpen die erin worden gewassen, snel verouderen.
2. Hoe meer kwaliteitsstaal is, hoe minder roestvast ze zijn.
3. de messen kunnen gekleurd zijn met kleine roodachtige vlekken of grote blauwachtige halo's:
naar. indien laten uitlekken of drogen in de vaatwasser
b. als het na gebruik lange tijd vuil is
c. als het waswater rijk is aan ijzer
4. Goed handen wassen en zorgvuldig drogen na het wassen zijn het geheim om uw messen op hun best te houden.
5. Handen wassen en onmiddellijk drogen zijn VERPLICHT voor messen met handgrepen van hoorn, hout of andere natuurlijke materialen.
6. Niet wassen met agressieve wasmiddelen of water bij temperaturen boven 60 ° C.

Maten:
- lemmet 14,1 cm


Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro