Made in Italy

6 lichts Venetiaanse glazen kroonluchter handgemaakt, gemaakt in Italië - Margherita

  • Made in Italy
  • Code: MARGHERITA1
€ 3.994,98 € 4.993,73 -20%
Materiaal Glas en metaal
Levertijden 5/6 werkweken
Lengte (cm) 102
Diepte (cm) 102
Hoogte (cm) 72

Handgemaakte Venetiaanse glazen kroonluchter in kristal en amber afwerking, hoge kwaliteit.

Elegante en verfijnde kroonluchter met een klassiek ontwerp, handgemaakt in Italië in gekleurd glas van Venetië met kristal en amberkleurige afwerking met details in glanzend gouden metaal . Traditionele lijnen die evolueren om leven te geven aan een veelzijdige stijl , ook geschikt voor grote ruimtes met moderne meubels om met contrasten te spelen voor een unieke en exclusieve verlichting . Zijn rigoureuze elegantie wordt gekenmerkt door balans en symmetrie , elementen die de esthetiek van de kroonluchter zijn imposante persoonlijkheid en zijn hoge waarde geven . Het ontwerp wordt verrijkt door de ongekende vorm van de armen die tijdens de verwerking van het geblazen glas gemodelleerd zijn voor een creatief en fascinerend resultaat .

Elk element waaruit deze prachtige inrichtingsoplossingen bestaan, is individueel gemaakt en komt uit de handen van deskundige ambachtslieden in de sector die, dankzij een grondige kennis van de Venetiaanse traditie in glasverwerking , echte kunstwerken tot leven brengen die zijn uitgerust met een ziel en een persoonlijkheid die degenen die ze uitvinden, degenen die ze maken en degenen die ze gebruiken in staat stelt een persoonlijke gelijkenis en geschiktheid te creëren, waardoor ze empathisch met hen kunnen voelen. Het hele productieproces vindt plaats in Venetië , het kloppende hart van de glastraditie, met bijzondere aandacht voor detail en met respect voor de oude technieken met een verlangen naar het moderne om zichzelf naar de toekomst te projecteren. Op deze manier worden authentieke en efficiënte verlichtingsideeën geboren die klassieke ontwerpen reproduceren in een eigentijdse stijl voor een exclusief en avant-gardistisch resultaat .

Lamp (niet inbegrepen) : 6 x MAX 42W E14

NB : de kroonluchter is verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleuren en omdat hij handgemaakt is, is hij volledig aanpasbaar, ook in vorm en grootte.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier "Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief