Made in Italy

Artisan 8-lichts kroonluchter in Venetië-glas, gemaakt in Italië - Margherita

  • Made in Italy
  • Code: MARGHERITA2
€ 4.883,64 € 6.104,55 -20%
Materiaal Glas en metaal
Levertijden 5/6 werkweken
Lengte (cm) 102
Diepte (cm) 102
Hoogte (cm) 72

8 lichts kroonluchter in gekleurd Venetiaans glas, handgemaakt in Italië.

Verfijnde klassieke kroonluchter van gekleurd glas, handgemaakt in Venetië met metalen details in gepolijst chroom . Uit de ontmoeting tussen traditie en innovatie is een meubel met een unieke esthetiek geboren dat alle elegantie van klassieke lijnen belichaamt die typisch zijn voor een oude stijl, opnieuw bekeken in een eigentijdse sleutel om leven te geven aan extravagante verlichting. Ideaal om grote ruimtes in huis te verlichten, valt deze kroonluchter op door zijn futuristische esthetiek dankzij de prachtige melkwitte afwerking die de hele structuur bedekt. Om het ontwerp te verrijken en de waarde ervan te vergroten is de ongekende vorm van de armen gemodelleerd tijdens de verwerking van het geblazen glas voor een creatief en boeiend resultaat .

Een 100% Made in Italy productie die zijn wortels heeft in de authentieke traditie van Venetië , een stad met een sterke geschiedenis van tien jaar en een inspiratiebron voor glasverwerking . Elk element, fijn bewerkt door bekwame ambachtslieden, experts in de sector , vertelt over oude technieken die door de jaren heen zijn overgeleverd en die de ware essentie van glas tot op de dag van vandaag hebben gebracht, en vertellen door het licht de waarden van ervaring , authenticiteit en neiging tot schoonheid . De impuls om inrichtingsoplossingen aan te bieden die traditie respecteren, gaat samen met de wens om iets innovatiefs te creëren om klassieke accessoires aan te bieden, compleet met geavanceerde technologieën om uw kamers met stijl in te richten, herinnerend aan het verleden. Wat is geboren, is een inrichtingsvoorstel dat lijkt te zijn gesmeed door licht, ontworpen om hedendaagse omgevingen te decoreren met alle klasse en elegantie waarmee het de grote zalen van oude gebouwen verlichtte.

Lamp (niet inbegrepen) : 8 x MAX 42W E14

NB : de kroonluchter is verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleuren en omdat hij handgemaakt is, is hij volledig aanpasbaar, ook in vorm en grootte.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier "Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief