Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

90 cm vintage badkamerconsole, wit keramiek, met voeten Made in Italy - Nausica

Code: NAUSICA3
€ 4.997,00 € 5.336,00 -6%
inclusief BTW

madein_italy

- +
Maatregelen
Bovenkant: L 90 x D 65,5 x H 11 cm Structuur: L 80,5 x P 50 x H 76 CM
Levertijden
4 werkweken
Top materiaal
keramisch
Materiaal van de basis
metaal
Viadurini Bathroom

Witte keramische badkamerconsole in vintage stijl met metalen voeten van Nausica, gemaakt in Italië.

Nausica is een elegante console bestaande uit een keramische wastafel met een 900 mm lange spatwand, met 1 of 3 kraangaten (specificeer het aantal kraangaten dat nodig is bij het bestellen). Het wordt gekenmerkt door een charmante klassieke en retro-stijl , in staat om de badkamer te verrijken en te verfijnen. Het combineert functionaliteit, een essentieel aspect voor de badkamer en esthetische waarde.

Het is volledig gemaakt en handgemaakt in Italië in keramiek. Keramiek is een van de belangrijkste materialen als het gaat om de badkamer, zoals het is:
  • duurzaam
  • slijtvast
  • makkelijk schoon te maken
  • hypoallergeen
De basis is van mat nikkelkleurig metaal en de praktische handdoekhouder , een functionele en ruimtebesparende oplossing.

NB: Bevestigingsset bij de prijs inbegrepen.
Kranen, sifon en accessoires zijn niet bij de prijs inbegrepen. Als u ze wilt kopen, neemt u contact met ons op via het formulier " Informatie aanvragen ".

We kunnen u alle gecoördineerde badkamermeubels van dezelfde lijn , vaas, bidet, wastafel / wastafelconsole, kranen, enz. Leveren. Neem contact met ons op om uw exclusieve badkamer gemaakt in Italië te creëren.

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten