Made in Italy

Badkamerconsole L 135 cm met dubbele kom in keramiek met voeten - Nausica

  • Made in Italy
  • Code: NAUSICA2
€ 4.712,26 € 5.890,32 -20%
Maatregelen Bovenkant: L 135 x B 50,5 x H 23 cm Onderstel: L 127 x B 47 x H 79 cm
Levertijden 4 werkweken
Top materiaal keramisch
Materiaal van de basis metaal

Badkamerconsole met dubbele wastafel in wit keramiek, vintage stijl, met metalen voeten van Nausica, gemaakt in Italië.

Nausica is een console met een charmante klassieke en retro-stijl , die de badkamer kan verrijken en deze elegantie en verfijning geeft. Het combineert functionaliteit, een essentieel aspect voor de badkamer en esthetische waarde.

Het is volledig gemaakt en handgemaakt in Italië in keramiek. Keramiek is een van de belangrijkste materialen als het gaat om de badkamer, zoals het is:
  • duurzaam
  • slijtvast
  • makkelijk schoon te maken
  • hypoallergeen
Dit artikel bestaat uit een dubbele wastafelwastafel met opstand, met 1 of 3 kraangaten per wastafel (specificeer het vereiste aantal gaten bij bestelling), 1350 mm lang, ondersteund door een structuur bestaande uit metalen poten in de afwerking roze goud.

NB: Bevestigingsset bij de prijs inbegrepen.
Kranen, sifon en accessoires zijn niet bij de prijs inbegrepen. Als u ze wilt kopen, neemt u contact met ons op via het formulier " Informatie aanvragen ".

We kunnen u alle gecoördineerde badkamermeubels van dezelfde lijn , vaas, bidet, wastafel / wastafelconsole, kranen, enz. Leveren. Neem contact met ons op om uw exclusieve badkamer gemaakt in Italië te creëren.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief