Made in Italy

Aanpasbare hydraulische radiator in marmerpoeder Made in Italy - Lineep

 • Made in Italy
 • Eco Design
 • Code: LINEEP2
€ 1763,82 € 1959,80 -10%
Materiaal marmer stof
Levertijden 4 werkweken

1e ecologische hydraulische radiator ter wereld, aanpasbaar in glad marmerpoeder Made in Italy.

Deze hydraulische radiator gemaakt van glad marmerpoeder beschikt over een volledig Made in Italy- productie die design, functionaliteit en technologie combineert om een ervaring van gastvrij welzijn te bevorderen.
De unie tussen vakmanschap en duurzame technologie geeft leven aan een exclusief en nauwgezet productieproces, waarbij het doel wordt nagestreefd om een efficiënt, ecologisch en reactief product te creëren als het gaat om veranderingen in de omgevingstemperatuur.

Dit product is in feite ontstaan uit gepatenteerde systemen die zich toeleggen op duurzame verwerking, waarbij sterk rekening wordt gehouden met de impact op het milieu. Marmerpoeders zijn het natuurlijke resultaat van het snijden van marmer en worden geagglomereerd door een behandeling op voornamelijk waterbasis en laten ze een paar dagen rusten om de vochtigheid volledig te elimineren. Vervolgens wordt een beschermende verf aangebracht met duurzame en recyclebare waterige producten, waardoor het gebruik van een minimale hoeveelheid energie wordt gegarandeerd.

Deze designradiator is voorzien van een verwarmingssysteem dat warmte afgeeft door middel van straling , waardoor deze gelijkmatig en emissievrij door elke ruimte van het huis wordt verdeeld. Dit proces zorgt voor een comfortabele en gecontroleerde omgevingstemperatuur die bijzonder schone lucht garandeert zonder dat er stof opwaait.

De radiator kan worden gepersonaliseerd met de afbeelding, het ontwerp of het logo van uw voorkeur, zodat deze optimaal aansluit bij elke ontwerpbehoefte en de woon- of projectomgeving uniek en persoonlijk wordt. De afbeelding die de klant wil gebruiken voor het afdrukken moet minimaal 750 DPI hebben en er wordt een grafische proef ter goedkeuring naar hem toegestuurd.

Dit meubelstuk is verkrijgbaar in 6 verschillende maten en is geschikt om de stijl van elke omgeving aan te vullen met design en functionaliteit. Het garandeert een sterke weerstand, montagegemak en flexibele inrichting, aangezien het verkrijgbaar is in verticale en horizontale versies, met 3 soorten technologie ertussen. elektrisch, hydronisch en hybride en een breed scala aan verschillende kleurencombinaties.

Beschikbare maten:
 • H.1110 x L.300 x Inter.50 x Sp.65 mm x Opbrengst w 300;
 • H.1800 x L.300 x Inter.50 x Sp.65 mm x Opbrengst w 480;
 • H.1100 x L.550 x Inter.50 x Sp.65 mm x Opbrengst w 720;
 • H.1500 x L.550 x Inter.50 x Sp.65 mm x Opbrengst w 900;
 • H.1800 x L.550 x Inter.50 x Sp.65 mm x Opbrengst w 1200;
 • H.860 x L.550 x Inter.50 x Sp.65 mm x Opbrengst w 480.
Let op: de radiator is ontworpen voor verticale of horizontale montage, geef bij bestelling de gekozen montage op.
Ventielen en accessoires uitgesloten, op aanvraag verkrijgbaar.

Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
 • aicel
 • confindustria
 • sectigo
 • sonosicuro