Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur - Bezorgservice op de vloer en montage beschikbaar in heel Nederland
  • 0
  • 0

Viadurini Design Radiators

Viadurini designradiatoren is de nieuwe designradiator home collectie. Een elegant design, unieke en exclusieve dankzij een zeer hoge mate van maatwerk. De collectie van deze speciale verwarming wordt geproduceerd door een Italiaans bedrijf gespecialiseerd in verwarming, maar ook in het ontwerp. Perfecte combinatie om trendy modellen volledig in Italië te creëren. Samengesteld geheel van glas en aluminium, de Line designradiatoren is eco-vriendelijk en verlaag de milieu-impact van het product nul.

Door gebruik te maken van de beste technologieën van de hydraulische radiator is zeer performant, met een veel minder waterverbruik in vergelijking met traditionele systemen en perfect aanpasbaar aan pompsystemen of hernieuwbare energiebronnen te verwarmen. De elektrische versie presenteert de meest geavanceerde technologie, die het mogelijk maakt het product zelf te begrijpen wat is de juiste manier om de kamer te vermijden verspilling van energie en het houden tot een minimum beperkt de oppervlaktetemperatuur van het product te verwarmen. Dit betekent dat automatisch vastklikt het blok voor plotselinge temperatuurveranderingen binnen de omgeving. Onder de vele technische kenmerken, opmerkelijk is de Touch screen controlesysteem om de nieuwste generatie van infrarood die het mogelijk maakt in combinatie met de afstandsbediening om de prestaties te optimaliseren.

Voor een minder verspilling van energie, de dagelijkse en wekelijkse programmeerbare thermostaat kunt u instellen zowel het contact wordt uitgeschakeld voor een werkelijk flexibele verwarming geschikte omgeving en het tijdstip van de dag.

Door deze samenwerking, Viadurini geeft leven aan een bijzondere collectie van radiatoren die het ontwerp van de Italiaanse traditie te verbeteren. Het resultaat is de creatie van efficiënte producten en onveranderlijk. Alle gebruikte componenten zijn zorgvuldig geselecteerd op hun eigenschappen van eco-compatibiliteit en recycleerbaarheid. De lijn VIadurini designradiatoren is geoptimaliseerd voor gebruik met fotovoltaïsche systemen, warmtepompen, condenserende ketels en andere duurzame energiesystemen.

Ze heten Jonny, Brian Barry en radiatoren beschikbaar in zowel elektrische versie is hydraulisch. E 'kan ook verzoeken om de gewenste model bedekt met glas, keramiek en hout. La Linea Viadurini Radiatoren is rijk aan vele combinaties van kleuren en materialen die geschikt zijn voor elke omgeving waarin u zich kunt praktische accessoires zoals handdoek bars of haken te plaatsen.

Zijn grote kracht? Customization! Dankzij de techniek van zeefdrukken, is het mogelijk om een ​​foto / afbeelding, die vervolgens zal worden gevormd tussen twee vellen van transparant glas, voor een echt glamour en uniek resultaat te kiezen.

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies