Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Aanrecht wastafel in Akta riviersteen, uniek stuk

  • Code: ISLAOVRIV-SHOWROOM
€ 400,44 € 548,47 -27%
inclusief BTW
- +
Maatregelen
44x32x15 cm
Levertijden
7/10 werkdagen
Viadurini Bathroom
Aanrecht wastafel in natuurlijke riviersteen model Akta, met een ovale vorm.
Elk stuk is handgemaakt en dus uniek.

Altijd verschillende vormen, kleuren en maten maken elke wastafel uniek .
Door de technisch-esthetische eigenschappen van de natuurlijke grondstof is elke wastafel uniek in vorm en chromatisch accent.
Het kenmerk van natuursteen is de aanwezigheid van verschillende aders, kleuren en tinten, evenals de aanwezigheid van kleine "micro-breaks" en gaten, die niet als defecten moeten worden beschouwd, maar een deel van de natuurlijkheid van de producten die met deze materialen zijn gemaakt . Oppervlakteperfectie is alleen mogelijk in hars- of keramische producten, gemaakt met industriële processen. Om deze reden worden in de laatste fase van de fabricage van wastafels en douchebakken voor sommige steensoorten (die van nature micro-breuken en gaten hebben) de producten onderworpen aan een controleprocedure en worden de gaten of micro-breuken geperfectioneerd. , het mengen van de hars met de poederresten van dezelfde steen.
REINIGING VAN WASTAFELS EN DOUCHEBAKKEN IN NATUURSTEEN
Voor de dagelijkse reiniging van alle natuurstenen raden we absoluut aan om ALLEEN WATER of NEUTRALE REINIGINGSPRODUCTEN OP WATERBASIS VOOR NATUURSTEEN te gebruiken en geen andere producten op zuurbasis, die de structuur en het oppervlak van de steen binnen enkele weken kunnen aantasten!
BEHANDELING
HET IS ABSOLUUT ESSENTIEEL OM VERDER TE GAAN MET DE TOEPASSING VAN EEN BEHANDELING OP HET MOMENT VAN INSTALLATIE , die periodiek moet worden herhaald, afhankelijk van het gebruik en de hardheid van het water. UITSLUITEND een natuursteenproduct kan worden gebruikt om de steen in de loop van de tijd te beschermen.

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten