Made in Italy

Aanrechtmengkraan met verstelbare koperen pijp Made in Italy - Cory

  • Made in Italy
  • Code: CORY
€ 367,36 € 459,20 -20%
Materiaal Messing
Levertijden 7/10 werkdagen

Moderne wastafelmengkraan met verstelbare uitloop in verchroomd messing Made in Italy.

Made in Italy gootsteen mixer van verchroomd messing. Dankzij de verstelbare uitloop met veer en de douche met 2 straalsoorten komen functionaliteit en design samen om het perfecte product voor een keuken met een moderne en innovatieve look tot leven te brengen zonder een uiterst eenvoudig en praktisch gebruik te verwaarlozen. Wat de waarde nog meer verhoogt, is de aanwezigheid van een door een patroon gedefinieerde ES die koud water kan leveren wanneer de hendel naar de middelste stand wordt geheven, waardoor er geen warm water uit de ketel nodig is en dus aanzienlijke energiebesparingen mogelijk zijn.

Dankzij het gebruik van gecertificeerde kwaliteitsgrondstoffen en de nauwgezette controle van elke fase van de productiecyclus, kan elk onderdeel van deze lijn het perfecte Made in Italy-product leveren, gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor alleen het beste kan worden verkregen .
Moderne en elegante lijnen garanderen een hoog kwaliteitsniveau dat een reeks accessoires biedt die innovatie , design en veiligheid garanderen , kenmerken die elk product in staat stellen de esthetische kant van de keuken te verrijken en te versterken.

Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro