Made in Italy

Aanrechtmengkraan met verstelbare slang en handdouche Made in Italy - Cormo

  • Made in Italy
  • Code: CORMO
€ 350,70 € 438,38 -20%
Materiaal Messing
Levertijden 7/10 werkdagen

Moderne verstelbare messing wastafelmengkraan met 2-jet handdouche Made in Italy.

Made in Italy gootsteen mixer van verchroomd messing. Functionaliteit en design komen samen in dit prachtige artikel met een moderne smaak ontworpen voor eenvoudig en praktisch gebruik dankzij de aanwezigheid van de verstelbare uitloop met veer en de uittrekbare en verstelbare handdouche met 2 stralen. Wat het uniek maakt, is de aanwezigheid van een door een patroon gedefinieerde ES die koud water kan leveren wanneer de hendel in de middelste stand staat, waardoor er geen warm water uit de ketel nodig is en dus aanzienlijke energiebesparingen mogelijk zijn.

Dankzij het gebruik van gecertificeerde kwaliteitsgrondstoffen en de nauwgezette controle van elke fase van de productiecyclus, kan elk onderdeel van deze lijn het perfecte Made in Italy-product leveren, gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor alleen het beste kan worden verkregen .
Moderne en elegante lijnen garanderen een hoog kwaliteitsniveau dat een reeks accessoires biedt die innovatie , design en veiligheid garanderen , kenmerken die elk product in staat stellen de esthetische kant van de keuken te verrijken en te versterken.

Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief