Abaca tuinlounge compleet met kussens - Raziel

  • Code: RAZIEL
€ 3.907,70 € 4.884,63 -20%
Materiaal Abaca
Levertijden 1 werkweek

Tuinloungeset in abaca met kussens inbegrepen.

Buitensalon bestaande uit fauteuil , 2-zitsbank , 3-zitsbank, salontafel en poef in natuurlijke abacavezel met kussens inbegrepen in de standaardafwerking " Ecrù ".

De woonkamer behoort tot een hele collectie en zorgvuldig met de hand geweven in natuurlijke abacavezel , met een frame van massief hout en polyrotan. Gekenmerkt door rechte en essentiële lijnen, past hij discreet in elke kamer van het huis.
De producten in deze collectie lenen zich uitstekend voor het inrichten van beschutte buitenruimtes zoals veranda's, balkons, terrassen, veranda's en tuinhuisjes, waardoor omgevingen worden verlevendigd met een unieke warmte en stijl.

De producten in deze collectie zijn handgeweven met uitsluitend natuurlijke vezels en materialen die vanwege hun intrinsieke eigenschappen onregelmatigheden, onvolkomenheden en kleurverschillen kunnen vertonen (condities die ook enige tijd na aankoop kunnen optreden). Om een langere levensduur van het product te garanderen, raden we aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, breken en schimmelvorming bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden we aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.

Afmetingen fauteuil : L 78 x D 80 x H 72 / 82 met kussen.

Afmetingen bank :
  • 2 zitplaatsen : L 138 x D 80 x H 72 / 82 met kussen;
  • 3 zitplaatsen : L 178 x D 80 x H 72 / 82 met kussen.
Afmetingen tafel : L 90 x D 60 x H 35.

Afmetingen poef : L 45 x D 45 x H 36 / 46 met kussen.

Kussens afwerking : Ecru.

Onderhoud :
Voor een correcte reiniging van de natuurlijke abacavezel raden wij het gebruik van microvezeldoeken, neutrale reinigingsmiddelen en warm water aan.
We raden aan om de stof van het kussen alleen chemisch of met de hand te wassen op een lage temperatuur om krimp te voorkomen en de eigenschappen te behouden.

NB : De bekleding van de kussens is op aanvraag verkrijgbaar in andere afwerkingen en materialen. Sierkussens zijn uitgesloten.
Neem contact met ons op voor meer informatie of om een gepersonaliseerde offerte aan te vragen door het daarvoor bestemde formulier "Informatie aanvragen" in te vullen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief