Buitenlounge in grijze Kubù met zitkussens - Nazgul

  • Code: NAZGUL
€ 1795,96 € 1995,51 -10%
Materiaal Kubu
Levertijden 1 werkweek
zitten apparatuur Waterafstotende stof

Tuinlounge in grijze kubu inclusief zitkussens.

Buitenwoonkamer bestaande uit 2 fauteuils , bank en salontafel in handgeweven kubu met standaard zitkussens inbegrepen in de standaard " Grijze " afwerking . De kubu is een natuurlijk materiaal dat tot de meest resistente materialen behoort die in de natuur voorkomen, maar dat altijd erg licht blijft.

De woonkamer behoort tot een collectie die volledig bestaat uit stoelen en accessoires in naturel grijze kubu met omhullende lijnen . De collectie is robuust van constructie en comfortabel qua zitcomfort en past zich aan om alledaagse ruimtes met discretie en klassieke smaak in te richten.
De producten uit deze collectie lenen zich voor het inrichten van beschutte buitenruimtes zoals veranda's, balkons, terrassen, veranda's en tuinhuisjes, waardoor omgevingen worden verlevendigd met een unieke warmte en stijl. Ze zijn ook geschikt voor elke binnenomgeving .

De producten in deze collectie zijn handgeweven met uitsluitend natuurlijke vezels en materialen die vanwege hun intrinsieke eigenschappen onregelmatigheden, onvolkomenheden en kleurverschillen kunnen vertonen (omstandigheden die zich ook enige tijd na de aankoop kunnen voordoen). Om een langere levensduur van het product in de loop van de tijd te garanderen, raden wij aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, deze vatbaar kunnen maken voor breuk en het ontstaan van schimmels kunnen bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden wij aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.

Afmetingen fauteuil : L 62 x D 68 x H 88.

Afmetingen bank : L 126 x D 7o x H 88.

Afmetingen tafel : L 80 x D 50 x H 40.

Afwerking kussens : Grijs.

Onderhoud :
Voor een correcte reiniging van de natuurlijke vezels raden wij het gebruik van microvezeldoekjes, neutrale schoonmaakmiddelen en warm water aan.
We raden aan om de kussenstof alleen chemisch te reinigen of met de hand op een lage temperatuur te wassen om krimp te voorkomen en de eigenschappen ervan te behouden.

Let op : In de woonkamer zijn geen sierkussens voor de rugleuning inbegrepen. De bekleding van de zitkussens is op aanvraag verkrijgbaar in andere afwerkingen en materialen.
Neem contact met ons op voor meer informatie of om een gepersonaliseerde offerte aan te vragen door het daarvoor bestemde formulier "Informatie aanvragen" in te vullen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro