Buitenlounge in grijze Kubù met zitkussens - Nazgul

  • Code: NAZGUL
€ 1.596,41 € 1.995,51 -20%
Materiaal Kubu
Levertijden 1 werkweek

Tuinlounge in grijze kubu inclusief zitkussens.

Woonkamer buiten bestaande uit 2 fauteuils , zitbank en salontafel in handgeweven kubu met standaard zitkussens inbegrepen in de standaard " Grijze " afwerking . De kubu is een natuurlijk materiaal dat tot het meest resistente materiaal behoort dat in de natuur te vinden is, maar dat altijd heel licht blijft .

De woonkamer maakt deel uit van een collectie die volledig bestaat uit zetels en accessoires in natuurlijke grijze kubu met omhullende lijnen . De collectie is robuust van constructie en comfortabel qua zitcomfort en past zich aan om alledaagse ruimtes met discretie en klassieke smaak in te richten.
De producten in deze collectie lenen zich uitstekend voor het inrichten van beschutte buitenruimtes zoals veranda's, balkons, terrassen, veranda's en tuinhuisjes, waardoor omgevingen worden verlevendigd met een unieke warmte en stijl. Ze zijn ook geschikt voor elke interieuromgeving .

De producten in deze collectie zijn handgeweven met uitsluitend natuurlijke vezels en materialen die vanwege hun intrinsieke eigenschappen onregelmatigheden, onvolkomenheden en kleurverschillen kunnen vertonen (condities die ook enige tijd na aankoop kunnen optreden). Om een langere levensduur van het product te garanderen, raden we aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, breken en schimmelvorming bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden we aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.

Afmetingen fauteuil : L 62 x D 68 x H 88.

Afmetingen bank : L 126 x D 7o x H 88.

Afmetingen tafel : L 80 x D 50 x H 40.

Afwerking kussens : Grijs.

Onderhoud :
Voor een correcte reiniging van de natuurlijke vezels raden we het gebruik van microvezeldoeken, neutrale reinigingsmiddelen en warm water aan.
We raden aan om de stof van het kussen alleen chemisch of met de hand te wassen op een lage temperatuur om krimp te voorkomen en de eigenschappen te behouden.

NB : De woonkamer bevat geen sierkussens voor de rugleuning. De bekleding van de zitkussens is op aanvraag verkrijgbaar in andere afwerkingen en materialen.
Neem contact met ons op voor meer informatie of om een gepersonaliseerde offerte aan te vragen door het daarvoor bestemde formulier "Informatie aanvragen" in te vullen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief