Made in Italy

Ambachtelijke 8-lichts kroonluchter in gerookt Venetiaans glas gemaakt in Italië - Vittoria

  • Made in Italy
  • Code: VITTORIA1
€ 3.772,03 € 4.715,03 -20%
Materiaal Glas en metaal
Levertijden 5/6 werkweken
Lengte (cm) 82
Diepte (cm) 82
Hoogte (cm) 126

Handgemaakte kroonluchter van gerookt Venetiaans glas en verchroomd metaal, Made in Italy.

Verfijnde 8-lichts kroonluchter in handgemaakt Venetië-glas in gerookte afwerking met details in gepolijst verchroomd metaal , handgemaakt in Italië. De majesteit die zijn vormen onderstreept, maakt het de hoofdrolspeler van de scène, ideaal om in het midden van de kamer, in een woonkamer of in een grote stijlvolle slaapkamer te worden geplaatst voor suggestieve en romantische sferen. Zijn eigenaardigheid wordt weergegeven door het gladde oppervlak van het glas dat het spel van transparantie en de prachtige levendige effecten van licht benadrukt voor een resultaat met een sterke visuele impact.

Uit het gebruik van hoogwaardige grondstoffen uit het Italiaanse grondgebied en uit de vakkundige verwerking van glas door bekwame ambachtslieden in de sector die de oude tradities al tientallen jaren hebben doorgegeven, is een groot meesterwerk van glaskunst geboren dat wordt gekenmerkt door efficiëntie , functionaliteit en een stijlvolle esthetiek . Elke productiefase vindt plaats in Venetië , het kloppend hart van de glastraditie, met bijzondere aandacht voor detail en respect voor de oude technieken met een verlangen naar het moderne om zichzelf naar de toekomst te projecteren. Daarbij vermengt hoog vakmanschap zich met design en vindt traditie nieuw leven door het gebruik van innovatieve technologieën . Het resultaat is een kunstwerk dat een klassieke stijl herinterpreteert door middel van een eigentijdse taal die door het licht zijn waarden van authenticiteit en efficiëntie laat zien .

Lamp (niet inbegrepen) : 8 x MAX 42W E14

NB : de kroonluchter is verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleuren en omdat hij handgemaakt is, is hij volledig aanpasbaar, ook in vorm en grootte.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier "Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief