Made in Italy

5-lichts Venetiaanse glazen kroonluchter handgemaakt in Italië - Vittoria

  • Made in Italy
  • Code: VITTORIA
€ 2.745,31 € 3.431,64 -20%
Materiaal Glas en metaal
Levertijden 5/6 werkweken
Lengte (cm) 57
Diepte (cm) 57
Hoogte (cm) 120

5-lichts kroonluchter handgemaakt in Italië in Venetiaans glas en metaal.

Fijne en elegante kroonluchter met 5 lichtpunten, handgemaakt in Italië van geblazen Venetiaans glas met amber en kristalafwerking met details van glanzend goudkleurig metaal . Een innovatief ontwerp dat de nobele vormen van glas opnieuw bekijkt in een nieuw perspectief om leven te geven aan een vorm van revolutionaire schoonheid die zich kan aanpassen aan moderne of klassieke ruimtes. De golvende en dynamische lijnen die de structuur afbakenen, herdefiniëren traditionele vormen om een idee van verlichting te bieden die zowel elegant als modern is, in staat om verrassend gastvrije en stijlvolle sferen te creëren.

Een 100% Made in Italy productie die zijn wortels heeft in de authentieke traditie van Venetië , een stad met een sterke geschiedenis van tien jaar en een inspiratiebron voor glasverwerking . Elk element, fijn bewerkt door bekwame ambachtslieden, experts in de sector , vertelt over oude technieken die door de jaren heen zijn overgeleverd en die de ware essentie van glas tot op de dag van vandaag hebben gebracht, en vertellen door het licht de waarden van ervaring , authenticiteit en neiging tot schoonheid . De impuls om inrichtingsoplossingen aan te bieden die traditie respecteren, gaat samen met de wens om iets innovatiefs te creëren om klassieke accessoires aan te bieden, compleet met geavanceerde technologieën om uw kamers met stijl in te richten, herinnerend aan het verleden. Wat is geboren, is een inrichtingsvoorstel dat lijkt te zijn gesmeed door licht, ontworpen om hedendaagse omgevingen te decoreren met alle klasse en elegantie waarmee het de grote zalen van oude gebouwen verlichtte.

Lamp (niet inbegrepen) : 5 x MAX 42W E14

NB : de kroonluchter is verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleuren en omdat hij handgemaakt is, is hij volledig aanpasbaar, ook in vorm en grootte.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier "Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief