Made in Italy

Ambachtelijke kaars met 4 lonten in geparfumeerde was, gemaakt in Italië - Tacna

  • Made in Italy
  • Code: TACNA
€ 115,84 € 144,80 -20%
Levertijden 7/10 werkdagen
Lengte (cm) 19
Diepte (cm) 20
Hoogte (cm) 4

Handgemaakte kaars met etnisch design in bruine was geparfumeerd met kaneel.Gemaakt in Italië.

Deze lijn kaarsen kenmerkt zich door de etnische smaak die op het eerste gezicht zichtbaar is. Ze zijn in feite een perfecte en zorgvuldige reproductie van traditionele Indiase prints, waarbij de texturen die op de kaarsen zijn gegraveerd nauwkeurig die van oude etnische stoffen vertegenwoordigen. Elk product vertegenwoordigt daarom een echt kunstwerk dat tegelijkertijd een verhaal vertelt door zijn ongebruikelijke maar elegante vormgeving.
Een ander sterk punt van de lijn is ongetwijfeld de heerlijke kaneelgeur die hen onderscheidt en waarmee ze in elke kamer van het huis een heerlijke ontspannende sfeer kunnen creëren.
Volledig handgemaakt met verfijnde grondstoffen en 100% Made in Italy .

Tacna is een rechthoekige kaars met een etnisch design gemaakt van naar kaneel geurende bruine was, ideaal voor het creëren van ontspannende sferen in de verschillende kamers van het huis, zoals de woonkamer, hal of slaapkamer.
Gemaakt door cerai-experts in de sector sinds 1905 met geselecteerde grondstoffen en 100% Made in Italy om een hoogwaardig eindproduct te garanderen, Tacna is uitgerust met vier lonten en wordt gekenmerkt door prachtig houtsnijwerk dat doet denken aan etnische texturen met een elegant en verfijnd ontwerp .

Maat : L 19 x P 20 x H 4 cm

Waarschuwingen : laat brandende kaarsen nooit onbeheerd achter, houd ze uit de buurt van directe warmtebronnen en buiten het bereik van kinderen.
Email Newsletter
Nieuwsbrief