Made in Italy

Geurende bruine waskaars met 25 lonten Made in Italy - Piura

  • Made in Italy
  • Code: PIURA
€ 263,42 € 329,28 -20%
Levertijden 7/10 werkdagen
Lengte (cm) 29
Diepte (cm) 33
Hoogte (cm) 7

Kaars met etnisch design, handgemaakt in geparfumeerde bruine was.Gemaakt in Italië.

Deze lijn kaarsen kenmerkt zich door de etnische smaak die op het eerste gezicht zichtbaar is. Ze zijn in feite een perfecte en zorgvuldige reproductie van traditionele Indiase prints, waarbij de texturen die op de kaarsen zijn gegraveerd nauwkeurig die van oude etnische stoffen vertegenwoordigen. Elk product vertegenwoordigt daarom een echt kunstwerk dat tegelijkertijd een verhaal vertelt door zijn ongebruikelijke maar elegante vormgeving.
Een ander sterk punt van de lijn is ongetwijfeld het heerlijke parfum dat hen onderscheidt en waarmee ze in elke kamer van het huis een heerlijk ontspannende sfeer kunnen creëren.
Volledig handgemaakt met verfijnde grondstoffen en 100% Made in Italy .

Piura is een kaars met een etnisch en verfijnd ontwerp gemaakt van geparfumeerde bruine was, ideaal voor het creëren van een ontspannende sfeer in elk deel van het huis, van de ingang tot de eetkamer tot de slaapkamer.
Gemaakt door cerai-experts in de sector sinds 1905 met geselecteerde grondstoffen en 100% Made in Italy om een hoogwaardig eindproduct te garanderen, Piura is uitgerust met vijfentwintig lonten en wordt gekenmerkt door prachtig houtsnijwerk dat doet denken aan etnische texturen met een elegante en verfijnd ontwerp.

Maat : L 29 x P 33 x H 7 cm

Waarschuwingen : laat brandende kaarsen nooit onbeheerd achter, houd ze uit de buurt van directe warmtebronnen en buiten het bereik van kinderen.
Email Newsletter
Nieuwsbrief