Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

ambachten en neer lamp keramiek en metallo Kristen Ferroluce

Code: KRISTEN
€ 443,00 € 577,00 -23%
inclusief BTW

madein_italy

- +
Maatregelen
Ø 40 cm; Gewicht 3,35 Kg
Levertijden
20 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Ferroluce
Handgemaakte up en down lamp in keramiek en metaal Kristen Ferroluce
Kristen is een fantastische up en down lamp, met een uniek en origineel ontwerp, handgemaakt door bekwame ambachtslieden in Italië.
Deze prachtige lamp bestaat uit een grote metalen kroon, in een matte roestafwerking, ondersteund door een gevlochten kabel die zijn industriële stijl compleet maakt en waardoor je gemakkelijk de hoogte kunt verstellen, terwijl de keramische onderdelen waaruit hij bestaat bewerkt zijn. met craquelé details, om een balans tussen volle en lege vormen te voltooien. Het zijn precies deze materialen die Kristen deze rol geven om het verleden te herinneren.
Kristen is geïnspireerd door de Amerikaanse rustieke stijl.
Het is een lamp met vage kleuren en een doorleefde smaak, hij is eenvoudig en tijdloos!
Kristen creëert puur, niet-afgeschermd licht. Het zijn deze eenvoudige en delicate vormen die de aandacht trekken, en die ervoor zorgen dat Kristen zich kan aanpassen aan elk decor, van het eenvoudigste en meest minimale tot het meest klassieke, waardoor een delicaat contrast ontstaat.
Breng ook een vleugje design in huis!

Let op: exclusief lamp
Bruikbare lamp: 1x max 77 W, E27 fitting

BELANGRIJK: Omdat de afwerking van het artikel volledig met de hand gebeurt, kan het product kleine kleurvariaties ondergaan ten opzichte van de afbeelding, een kenmerk dat het unieke karakter van elk afzonderlijk product onderstreept.

De lamp kan worden gecompleteerd met de specifieke lampen uit de Ferroluce Retrò-lijn. Beschikbare modellen: Grace, Serenity, Natalia en Lily.We informeren onze klanten dat de volgende producten zijn uitgesloten van het retourbeleid van het bedrijf, aangezien het unieke handgemaakte producten zijn die op verzoek van de klant zijn gemaakt. Dit betekent dat ze na aankoop niet door de klant kunnen worden geretourneerd.

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten