Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

ambachten en neer lamp keramiek en metallo Kristen Ferroluce

Code: KRISTEN
€ 422,00 € 524,00 -19%
inclusief BTW

madein_italy

- +
Maatregelen
Ø 40 cm; Gewicht 3,35 Kg
Levertijden
20 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Ferroluce
Kristen handgemaakte keramische en metalen lamp met katrolsysteem van Ferroluce
Kristen is een fantastische lamp met katrolsysteem, met een uniek en origineel ontwerp en handgemaakt door bekwame ambachtslieden in Italië.
Deze prachtige lamp is gemaakt van een brede metalen kroon, in matte roestafwerking, ondersteund door een gevlochten kabel die de industriële stijl completeert en waardoor je de hoogte gemakkelijk kunt aanpassen, terwijl de keramische onderdelen die het maken worden bewerkt met craquele details, om een balans te maken tussen volle en lege vormen. Het zijn deze materialen die Kristen deze rol van herinnering aan het verleden geven.
Kristen is geïnspireerd door de rustieke Amerikaanse stijl.
Het is een lamp met weinig heldere kleuren en een geleefde smaak, het is eenvoudig en tijdloos!
Kristen geeft leven aan een puur licht zonder afscherming. Het zijn juist deze eenvoudige en delicate vormen die de aandacht trekken en die Kristen in staat stellen zich aan te passen aan elk decor, van de eenvoudigste en de minimalste tot de meest klassieke, waardoor een delicaat contrast ontstaat
Breng ook thuis een vleugje design!

Opmerking: Exclusief gloeilamp
Bruikbare lamp: 1x max. 77 W, E27 fitting

BELANGRIJK: Aangezien de afwerking van het product volledig handgemaakt is, kan het product lichte variaties in de toon ondergaan in vergelijking met het beeld, een functie die de uniekheid van elk afzonderlijk product onderstreept.

De lamp kan worden aangevuld met de speciale gloeilampen van de Ferroluce Retrò-lijn. Beschikbare modellen: Grace, Serenity, Natalia en Lily.

Wij informeren onze klanten dat het bedrijfsterugkeerbeleid niet kan worden toegepast op de volgende producten, omdat het ambachtelijke en unieke handgemaakte producten zijn, gemaakt op verzoek van de klant. Dit houdt in dat ze na aankoop niet kunnen worden geretourneerd.

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten