Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

ambachten en neer lamp keramiek en metallo Kristen Ferroluce

  • Code: KRISTEN
€ 439,37 € 572,27 -23%
inclusief BTW
Made in Italy
- +
Maatregelen
Ø 40 cm; Gewicht 3,35 Kg
Levertijden
20 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Ferroluce
Handgemaakte op en neer lamp in keramiek en metaal Kristen Ferroluce
Kristen is een fantastische up en down lamp, met een uniek en origineel ontwerp, handgemaakt door bekwame ambachtslieden in Italië.
Deze mooie lamp bestaat uit een grote metalen kroon, in een matte roestafwerking, ondersteund door een gevlochten kabel die de industriële stijl compleet maakt en waardoor je de hoogte gemakkelijk kunt aanpassen, terwijl de keramische onderdelen waaruit ze bestaat worden bewerkt. met craquelé details, om een balans tussen volle en lege vormen te voltooien. Het zijn precies deze materialen die Kristen deze rol geven om het verleden te herinneren.
Kristen laat zich inspireren door de Amerikaanse rustieke stijl.
Het is een lamp met vage kleuren en een doorleefde smaak, het is eenvoudig en tijdloos!
Kristen creëert puur, onafgeschermd licht. Het zijn deze eenvoudige en delicate vormen die de aandacht trekken en die Kristen in staat stellen zich aan te passen aan elk decor, van de eenvoudigste en meest minimale tot de meest klassieke, waardoor een delicaat contrast ontstaat
Breng ook een vleugje design in huis!

Let op: Lamp uitgesloten
Bruikbare lamp: 1x max 77 W, E27 fitting

BELANGRIJK: Aangezien de afwerking van het artikel volledig met de hand wordt gedaan, kan het product kleine variaties in toon ondergaan ten opzichte van de afbeelding, een kenmerk dat het unieke karakter van elk afzonderlijk product onderstreept.

De lamp kan gecompleteerd worden met de specifieke lampen van de Ferroluce Retrò lijn. Beschikbare modellen: Grace, Serenity, Natalia en Lily.We informeren onze klanten dat de volgende producten zijn uitgesloten van het retourbeleid van het bedrijf, omdat het unieke handgemaakte producten zijn die op verzoek van de klant zijn gemaakt. Dit betekent dat ze na aankoop niet door de klant kunnen worden geretourneerd.
Omdat dit handgemaakte producten zijn, kunnen de echte kleuren afwijken van die op de foto's.

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten