Made in Italy

Amberkleurige Venetië glazen wandlamp Made in Italy - Fabiana

  • Made in Italy
  • Code: FABIANA1
€ 557,00 € 696,25 -20%
Materiaal Glas en metaal
Levertijden 5/6 werkweken
Lengte (cm) 40
Diepte (cm) 18
Hoogte (cm) 48

Handgemaakte 2-lichts wandlamp in Venetië glas en wit metaal Made in Italy.

Wandlamp van handgemaakt Venetiaans glas met witmetalen details. Een verfijnde esthetiek met een sterke visuele impact die betovert dankzij de expressieve kracht die de gebogen vormen kenmerkt, verkregen door middel van de speciale verwerking met de plaattechniek. De prachtige geometrische textuur die het hele oppervlak van de lamp bedekt, wordt in plaats daarvan bereikt dankzij de warme bewerking van het glas dat ook is verfraaid met hangende prisma's die de lichtbreking benadrukken en uniek maken voor een uniek, exclusief en verfijnd resultaat.

Door het gebruik van hoogwaardige grondstoffen uit het Italiaanse grondgebied en door de vakkundige verwerking van glas door bekwame ambachtslieden in de sector die de oude tradities decennialang hebben doorgegeven, is een groot meesterwerk van glaskunst geboren dat wordt gekenmerkt door efficiëntie , functionaliteit en een stijlvolle esthetiek . Elke productiefase vindt plaats in Venetië , het kloppende hart van de glastraditie, met bijzondere aandacht voor detail en respect voor de oude technieken met een verlangen naar het moderne om zichzelf naar de toekomst te projecteren. Daarbij versmelt hoog vakmanschap met design en vindt traditie nieuw leven door het gebruik van innovatieve technologieën . Het resultaat is een kunstwerk dat een klassieke stijl herinterpreteert door middel van een eigentijdse taal die door het licht zijn waarden van authenticiteit en efficiëntie laat zien.

Lampen (niet inbegrepen) : 2 x MAX 42W E14

NB : de lamp is verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleurencombinaties en omdat ze handgemaakt is, is ze volledig aanpasbaar in vorm en grootte.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief