Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Artisan Garden Lounge met ijzeren structuur Made in Italy - Lisotto

Code: LISOTTO
€ 7.499,02 € 11.249,03 -33%
inclusief BTW

madein_italy

- +
Materiaal
IJzer, stof en travertijn
Levertijden
4 werkweken
Lengte (cm)
172/86/100
Diepte (cm)
85/85/50
Hoogte (cm)
105/105/44
Viadurini in the Garden

Geschilderde ijzeren tuinlounge met kussens, handgemaakt in Italië.

Samenstelling van de buitenwoonkamer compleet met bank, fauteuil en salontafel gemaakt in Italië met grafietafwerking geschilderde ijzeren structuur , zit- en rugkussens in ecru en gestreepte technische stof en salontafelblad in travertijn . Een inrichtingsidee dat de perfecte balans tussen kracht en esthetische lichtheid vertegenwoordigt, waarmee u elke buitenruimte revolutionair kunt veranderen door deze te verrijken met een exclusieve en verfijnde toets . Het originele detail van de gestreepte kussens past perfect bij de klassieke ziel van de ijzeren structuren, waardoor een compositie ontstaat met een eigentijdse smaak, ideaal om in totale ontspanning te genieten van heerlijke zonnige dagen.
De bijzonderheid van elk element is de bijzondere thermische verzinking die decennialang de roestbestendigheid van het ijzer garandeert en dus een uitstekende weerstand tegen elk corrosief middel, waardoor een functioneel, duurzaam en kwalitatief hoogstaand product wordt verkregen . De zit- en rugkussens geven elk element van de woonkamer optimaal comfort en verhogen de waarde en waarde dankzij garnituren, vormen, profielen en quilten met aandacht voor detail voor een stijlvol product .

Afmetingen :
  • bank: B 172 x D 85 x H 105 cm;
  • fauteuil: B 86 x D 85 x H 105 cm;
  • salontafel: L 100 x P 50 x H 44 cm.
NB : zowel de structuur van de elementen als de zit- en rugkussens zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende kleuren.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier "Informatie aanvragen ".

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten