Made in Italy

Artisan keramische 3-lichts plafondlamp met rozendecoratie - Pisa

  • Made in Italy
  • Code: C1206-313.DEC.COO
€ 740,88
Materiaal keramiek en ijzer
Levertijden 20 werkdagen
Socket en power type 3 x maximaal 42 W - E14
Lengte (cm) 52
Hoogte (cm) 27

Lineaire plafondlamp 3 lichts in metaal en keramiek met handgeschilderde rozen gemaakt in Italië door Ferroluce.

Deze 3-lichts plafondlamp met een rechtlijnig design het is volledig gemaakt van metaal en versierd keramiek die de vaardigheid en handmatige vaardigheden van de ambachtslieden benadrukken.
Het ontwerp wordt gekenmerkt door delicate handgeschilderde rozen in dun keramiek op metalen stelen bezaaid met zachte bladeren, voor een verwijzing naar de klassieke Florentijnse stijl met een romantisch tintje.

Het is dan ook een uniek en origineel stuk dat het vakmanschap van de Italiaanse traditie combineert met de kwaliteit van de materialen.
De aandacht voor de kleinste details en de zoektocht naar steeds nieuwe technieken maken de lamp onnavolgbaar en waardevol.

De exclusief Italiaanse productie is een bron van trots en waarde, in staat om het complement een unieke persoonlijkheid te geven om te voldoen aan de verzoeken van de meest veeleisende klanten.

Let op: de lamp wordt niet meegeleverd. De decoraties kunnen worden aangepast, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door het daarvoor bestemde formulier in te vullen. Omdat dit handgemaakte artikelen zijn, kunnen de echte kleuren afwijken van de kleuren op de foto's.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro