Made in Italy

Douchekop strak modern design met een jet Bossini

  • Made in Italy
  • Code: H80166
€ 371,93
Maatregelen Ø 140 x 300 mm H.
Levertijden 10 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Neem contact met ons op via e-mail clienti@viadurini.it voor een offerte op maat.

Douchekop strak modern design met een jet Bossini
Dynamische Overhead-Inox Ø 140 mm H 300 mm met roestvrijstalen bekleding. Met een unieke regendouche "breed regenstraal".

installatie:
- Plafond.

kenmerken:
- chromen afwerking
- Goederen uitgerust met de Easy-Clean-systeem met rubberen nozzles, om gemakkelijke reiniging van kalksteen te garanderen.

Bossini staat synoniem voor kwaliteit in Italië, in Europa en in de wereld. Het bedrijf produceert douches en accessoires sinds 1960 met de wetenschap dat zelfs een eenvoudige dagelijkse handeling, zoals het gebruik van de douche, verbergt een hele wereld van waarden: functionele, esthetisch, technisch en menselijk.
Kwaliteit, onderzoek en ontwerp innovatie zijn de fundamentele beginselen waarop de gehele ontwerp en de productie Bossini.
Het bedrijf heeft een prestigieuze rol in de internationale showcase, waar Italiaans design is altijd al de ultieme goede smaak en elegantie beschouwd verdiend. Met vijftig jaar ervaring was Bossini in staat om de douche die persoonlijkheid te geven, dat personage dat intieme ruimte die het verdient. De badkamer is het nieuwe huis wellness-theater.
Bossini is gecertificeerd UNI EN ISO 9001/2008 en ISO 14001-2004 en produceert volgens het hoogste niveau van kwaliteit. De vele internationale prijzen tot nu toe verkregen zijn kwaliteitsborging van Bossini producten, omdat elk onderdeel wordt onderworpen aan strenge controles tijdens de productiecyclus. Alle producten zijn een perfecte mix van moderne bouwtechnieken, harmonieuze en exclusief design, uiterst nauwkeurige afwerking.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro