Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Bibliotheken Modulair ontwerp in hout of metaal

Voor degenen die graag naar hun huizen in elk aspect aan te passen, de boekenkasten zijn ideaal. Ze laten je originele composities, groot of klein, muur of vloer te creëren. Ontdek de online collectie van een korting van modulaire boekenkasten en loop te geven aan uw verbeelding!
De Viadurini voorstellen zijn gemaakt in Italië en handgemaakte.

Het Italiaanse merk Le Zie Milan bedacht Zia Babel, een interessant modulair systeem in massief eiken, ontworpen voor de woonkamer en is geschikt voor elke omgeving. De modulaire bibliotheken van Zia Babel lijn worden gevormd door een modulair systeem dat zich ontwikkelt in 3 insluiting oplossingen, tollen, torens en kastelen, die elk zijn opgebouwd uit modules eenvoudig te monteren zonder gereedschap en aanpasbaar met toebehoren in verschillende kleuren en functies. Uitgaande van de basismodule kan worden gestapeld tot 6 elementen, waardoor torens van verschillende hoogte of inbellen 3D ruimte kastelen met eindeloze inrichtingsoplossingen.

Blokkeringsontwerp stelt een modulaire boekenkast SACSA Wall, waardoor je interessante composities met functionaliteit en stijl aan uw muren te versieren kan creëren. Ook deze is ontworpen en volledig gebouwd in Italië.

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies