Boekenkast modulair systeem, gemaakt van hout en metaal

20 Producten

Modulaire boekenkasten van Italiaans design in hout of metaal.

Dit deel van boekenkast modulair systeem is ideaal voor diegenen die de inrichting van het huis willen veranderen en aanpassen. In feite laten ze toe om originele composities, groot of klein, vanaf de muur of vanaf de grond te creëren. Ontdek de online collectie tegen gereduceerde prijzen van modulaire design boekenkasten en laat je fantasie de vrije loop!
De Viadurini-voorstellen zijn allemaal gemaakt in Italië en met de hand gemaakt.

Het Italiaanse merk Le Zie di Milano heeft Zia Babele gecreëerd, een interessant modulair systeem van massief eikenhout, geschikt voor elke omgeving. De boekenkasten van de Zia Babele-collectie bestaan ​​uit een modulair systeem dat zich ontwikkelt in 3 containment-oplossingen, tops, castels, torens, die elk zijn samengesteld uit modules die eenvoudig te monteren zijn zonder gereedschap en aanpasbaar zijn met accessoires in verschillende kleuren en functies. Beginnen met de basismodule kan worden opgestapeld tot 6 eenheden, torens van verschillende hoogten maken of 3D-kastelen met eindeloze inrichtingsoplossingen vormen.

Neem contact met ons op via de speciale chat of ons e-mailadres om de modulaire bibliotheek te kiezen die het beste bij u past. Onze medewerkers zullen uw vragen beantwoorden en u helpen bij de aankoop van uw designmeubilair, en zelfs op verzoek gepersonaliseerde offertes maken.
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro