Made in Italy

Hoofddouche Bossini Rechthoekige een jet met lichttherapie

  • Made in Italy
  • Code: H37450-RGB
€ 2803,83
Maatregelen 470 x 370 mm
Levertijden 10 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Neem contact met ons op via e-mail clienti@viadurini.it voor een offerte op maat.

Hoofddouche Bossini Rechthoekige een jet met lichttherapie
De droom reeks Bossini heeft een rechthoekige kop met traditionele jet brede rain (regen) compleet met kleurentherapie. Alle Dream douchekoppen zijn voorzien van een waterafvoer inrichting die in het midden van het rooster, waardoor de stagnatie van water in de douchekop minimaliseren Bossini gepatenteerd systeem. water per minuut voldoende zijn 16 liter om optimaal te bedienen Dream douchekoppen. De douchekop in feite geplaatst parallel aan de grond en verspreidt een jet "vrije val" als zachte regen. Met de installatie van de Dream douchekoppen wordt daarom aanbevolen om de kranen die de capaciteit om ten minste 25 liter water te voorzien per minuut te gebruiken.

Het product bevat:
- Douche Dream met RGB LED-verlichting en een regendouche
- laagspanningstransformator
- kleurentherapie controle toetsenbord: Het aansteken van de RGB LED-verlichting en kleur controle, door de aanpassing toetsenbord waterdicht
- Watervoorziening Hose

installatie:
- In-Ceiling

kenmerken:
- 4 LED RGB
- chromen afwerking
- Water min debiet 14 l / min
- Goederen uitgerust met de Easy-Clean-systeem met rubberen nozzles, om gemakkelijke reiniging van kalksteen te garanderen.

Bossini staat synoniem voor kwaliteit in Italië, in Europa en in de wereld. Het bedrijf produceert douches en accessoires sinds 1960 met de wetenschap dat zelfs een eenvoudige dagelijkse handeling, zoals het gebruik van de douche, verbergt een hele wereld van waarden: functionele, esthetisch, technisch en menselijk.
Kwaliteit, onderzoek en ontwerp innovatie zijn de fundamentele beginselen waarop de gehele ontwerp en de productie Bossini.
Het bedrijf heeft een prestigieuze rol in de internationale showcase, waar Italiaans design is altijd al de ultieme goede smaak en elegantie beschouwd verdiend. Met vijftig jaar ervaring was Bossini in staat om de douche die persoonlijkheid te geven, dat personage dat intieme ruimte die het verdient. De badkamer is het nieuwe huis wellness-theater.
Bossini is gecertificeerd UNI EN ISO 9001/2008 en ISO 14001-2004 en produceert volgens het hoogste niveau van kwaliteit. De vele internationale prijzen tot nu toe verkregen zijn kwaliteitsborging van Bossini producten, omdat elk onderdeel wordt onderworpen aan strenge controles tijdens de productiecyclus. Alle producten zijn een perfecte mix van moderne bouwtechnieken, harmonieuze en exclusief design, uiterst nauwkeurige afwerking.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro