Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Wastafel met finish in wit ijzer en kopergroen Cala

Code: FLORA
€ 1.370,00
inclusief BTW
- +
Materiaal
koperen
Levertijden
35 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Viadurini Bathroom
Rond wastafel in koper ontwerp, met de hand gemaakt, Plant
Wastafel rond bad volledig uit koper support, interne en externe afwerking ook uit koper, geheel met de hand. ontwerp wastafel met een eigentijdse stijl die schoonheid en elegantie combineert, geeft een vleugje klasse aan uw huis! Verkrijgbaar in verschillende maten, kies degene die bij u past!

- uitgesloten afval

Opmerking: U kunt het interieur en exterieur afwerking van het bassin aan te passen, voor het ontvangen van andere afwerkingen verzoeken prijsstelling: clienti@viadurini.it

Belangrijk: Omdat het product volledig wordt uitgevoerd met de hand, kan het voorwerp kleine variaties ondergaan klank dan het beeld.

Viadurini Badcollectie geeft uw badkamer als gevolg van belang en elegantie met zijn design producten, onberispelijke kwaliteit en unieke persoonlijkheid. Deze producten zijn geworden met het verstrijken van de tijd het symbool van het classicisme, zoals zo veel en gaat nooit uit de mode. De kwaliteit van de materialen, stijl, verfijning en precisie van de productie zijn allemaal elementen die een maximale tevredenheid en perfecte afwerking elk gebruik te waarborgen. Charme en elegantie zonder dat gelijk is aan uw badkamer te versieren en hou van hem elke dag zonder moe te worden. Deze producten bevatten in zichzelf de mix van klassieke en moderne, waardoor herinneringen aan de mooie huizen van het verleden erg. De retro is nog nooit zo trendy geweest!

De laatst bekeken producten