Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Wastafel met gesatineerd nikkel en kopergroen Calla

Code: CALA-3
€ 2.843,00
inclusief BTW
- +
Materiaal
koperen
Levertijden
35 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Viadurini Bathroom
Wastafel met gesatineerd nikkel en kopergroen Calla
Wastafel bad volledig ondersteunen van koper, met een inwendige finish in satijnnikkel en externe finish in patina, volledig met de hand. ontwerp wastafel met een eigentijdse stijl die schoonheid en elegantie combineert, geeft een vleugje klasse aan uw huis!

Afmetingen:
660 x 370 mm

- Afval en tap uitgesloten

Opmerking: U kunt het interieur en exterieur afwerking van het bassin aan te passen, voor het ontvangen van andere afwerkingen verzoeken prijsstelling: clienti@viadurini.it

Belangrijk: Omdat het product volledig wordt uitgevoerd met de hand, kan het voorwerp kleine variaties ondergaan klank dan het beeld.

Viadurini Badcollectie geeft uw badkamer als gevolg van belang en elegantie met zijn design producten, onberispelijke kwaliteit en unieke persoonlijkheid. Deze producten zijn geworden met het verstrijken van de tijd het symbool van het classicisme, zoals zo veel en gaat nooit uit de mode. De kwaliteit van de materialen, stijl, verfijning en precisie van de productie zijn allemaal elementen die een maximale tevredenheid en perfecte afwerking elk gebruik te waarborgen. Charme en elegantie zonder dat gelijk is aan uw badkamer te versieren en hou van hem elke dag zonder moe te worden. Deze producten bevatten in zichzelf de mix van klassieke en moderne, waardoor herinneringen aan de mooie huizen van het verleden erg. De retro is nog nooit zo trendy geweest!

De laatst bekeken producten