Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Badkuip Vrijstaande gietijzer met Diane voeten

Code: DIANE
€ 5.545,17
inclusief BTW
Geeft de Opties Beschikbaar:

- +
Levertijden
40 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Viadurini Bathroom
Vrijstaande gietijzeren badkuip met geschilderde pootjes
Vrijstaande badkuip volledig in gietijzer, inwendig geëmailleerd in 2 mm titanium en aan de buitenzijde geverfd met een breed scala aan kleuren, compleet met poten ook in gedecoreerd en gekleurd gietijzer. Badkuip die het toppunt van luxe vertegenwoordigt. Badkuip verkrijgbaar in verschillende maten, kies degene die het beste bij u past!

BELANGRIJK: Externe afwerking van de tank verkrijgbaar in verschillende chromatische varianten, bekijk de kleurenkaart en geef in het daarvoor bestemde vak de code van de gewenste kleur aan.

Opmerking: het is mogelijk om de voeten aan te passen, om de aangepaste voeten te ontvangen, vraag dan een offerte aan bij: clienti@viadurini.it

- Kraan en afvoer uitgesloten

Wat zijn de voordelen van geëmailleerde gietijzeren kuipen? Veel!
Hier zijn de belangrijkste punten:
• Ze zijn een ecologisch product. In tegenstelling tot acryl is geëmailleerd gietijzer een groene oplossing.
• Gietijzeren tanks worden steeds vaker gebruikt in omgevingen waar hygiëne, duurzaamheid en prestatie-eisen het grootste belang hebben en zijn uitstekend geschikt om de verspreiding van bacteriën tegen te gaan.
• Ideaal voor een ontspannend en gezond bad. Gietijzer is een niet-brandbaar materiaal dat bij brand geen giftige gassen of rook afgeeft.
• In vergelijking met andere materialen - zoals acryl en ijzer - gietijzer absorbeert vervelend water en badkamer geluiden aan het maximum.
​ In tegenstelling tot acryl hebben gietijzeren kuipen een hoge weerstand tegen meerdere factoren; vuur, schokken en chemicaliën.
​ Het gietijzer houdt de watertemperatuur onveranderd en constant.
​ Het geglazuurde oppervlak is glad en compact. Hierdoor houdt het geen kalkaanslag vast en is het gemakkelijk schoon te maken.
100% EU-productie - 25 jaar garantie

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten